Yıldız Yücel'den Anlamlı Gece

Yıldız Yücel'den Anlamlı Gece
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yıldız Yücel tarafından 9 yaşındaki Hatice Sıla’nın göz tedavisi için düzenlenen gece Club Olive Garden’da yapıldı. Geceden elde edilen gelirin tamamı Hatice Sıla’nın tedavi masrafları için harcanacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yıldız Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çok anlamlı bir geceye imza attı. 9 yaşındaki Hatice Sıla’nın göz tedavisi için düzenlenen geceye Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın eşi Meryem Pınarbaşı, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın’ın eşi Gamze Taşkın ve yardım kampanyasına destek veren çok sayıda bayan misafir katıldı.

Şarkıcı İzzet Keskin ve orkestrasının sahne aldığı gecede davetlileri Hatice Sıla’nın kardeşi Elif ile birlikte karşılayan Yıldız Yücel, bayan konuklara karanfil dağıttı. Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Yıldız Yücel, ‘’Hatice Sıla’nın göz tedavisi için başlattığımız yardım kampanyası kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu geceye destek olan tüm kadınlarımıza, sponsor firmalara ve Alanya basınına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu etkinlikten elde edilen gelirin tamamı şu anda hastanede tedavisi süren Hatice Sıla’nın göz ameliyatında kullanılacak, tek dileğimiz bu küçük çocuğumuzun bir an önce sağlığına kavuşması.’’ dedi.

İzzet Keskin’in programı ile devam eden etkinlikte kadınlar Yıldız Yücel’e örnek davranışından dolayı teşekkür ederek plaket taktim etti.