Yeşilçam'ın güzeli Harika Avcı sağlık sorunları yaşıyor!

Yeşilçam'ın güzeli Harika Avcı sağlık sorunları yaşıyor!
Yeşilçam'ın unutulmaz güzellerinden Harika Avcı, siroz teşhisi konulmasına rağmen tedavi olması gerekirken tedavi olmayı reddederek evinden çıkmama kararı aldığını söylüyor. Zor günler geçiren sanatçı kimseyle görüşmek istemiyor ve tedaviyi kabul etmiyor.

Yeşilçam'ın unutulmaz güzelleri arasında yer alan Harika Avcı, bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geliyor. Siroz teşhisi konulan sanatçı, tedavi olması gerekirken tedaviyi reddettiğini ve evinden çıkmama kararı aldığını söylüyor. Zor günler geçiren sanatçı hiç kimseyle görüşmek istemiyor.

Tedavi'yi reddediyor

Habertürk'te yayınlanan habere göre, uzun yıllardır ortalıkta görünmeyen Harika Avcı, siroz rahatsızlığı olduğunu açıklamıştı. Tedavi olması gerekirken tedaviyi reddettiğini açıklıyor.

Son zamanlarda zor günler geçiren ve bunalıma girdiği ileri sürülen sanatçı, kimseyle de görüşmek istemiyor. Avcı'nın manevi oğlu olarak bahsettiği Harun Başal da "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor.Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" diyerek sanatçının sevenlerini üzdü.