Petek Dinçöz arabesk albüm mü çıkartıyor!

Petek Dinçöz arabesk albüm mü çıkartıyor!
Petek Dinçöz ile eşi Nida Büyükbayraktar, alışverişte görüntülendi. Oğlu İrfan için bir mağazadan ayakkabı bakan Dinçöz bi yandan da muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Arabesk albüm yapacağının müjdesini vermeyide ihmal etmedi.

Arabesk albüm yapacağının müjdesini veren ünlü isim, "Arabesk albüm hazırlıyorum. Yeni nesil damar şarkıları seviyor, tanıdık şarkılar da olacak. Heyecanlıyım" dedi.

Arabesk albümde düet olacak mı?

Güzel şarkıcı, gazetecilerin "Arabesk albümünde düet olacak mı?" sorusuna; "Benim yaptığım düetler hep karşı tarafa yarıyor, bu yüzden dolayı düet yapmayı düşünmüyorum. Şaka bir yana, emektar arabesk sanatçılarımız ile olabilir; neden olmasın?" diyerek cevap verdi.

Ben de elimden geldiğince destek oluyorum

Kardeş ülke Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in kurduğu Yaşat Vakfı ve Asan Gönüllüleri'nin şehit ailelerinin çocukları için düzenlediği gecede sahne alan Petek Dinçöz, "Onlar hepimizin çocukları, ben de elimden geldiğince destek olup yanlarında olmaya çalışıyorum" sözleriyle duygularını ifade etti.

Evlilik çok güzel gidiyor

Her şeyin yolunda olduğunu ve evliliğinin de çok güzel gittiğini söyleyen şarkıcı, "Eve gidip salça yapacağım, kışa hazırlanıyorum. Sahneler mutfağa doğru açıldı" ifadelerini kullanarak, evinin yolunu tuttu.