Alanya - Fin Güzeller Alanya’da Kampa Girdi

Alanya - Fin Güzeller Alanya’da Kampa Girdi
FİNLANDİYA'da 13 Mayıs'ta düzenlenecek 'Miss Finland 2016' güzellik yarışmasının 10 finalisti Alanya'da kampa girdi.

Fin güzeller  Alanya"da kampa girdi

FİNLANDİYA"da 13 Mayıs"ta düzenlenecek "Miss Finland 2016" güzellik yarışmasının 10 finalisti  Antalya"nın  Alanya İlçesi"nde kampa girdi.

Alanya"ya gelen Finlandiyalı güzeller, Sunprime C- Lounge Otel"de düzenlenen basın toplantısında gazetecilere poz verdi. Kamp süresince  Alanya Kalesi, plaj ve yatta, bikini, iç çamaşırı ve gece elbisesi çekimlerine katılacak güzeller, " Alanya Güzeli" yarışması için de podyuma çıkacak. Akşam yemekleri ve eğlence organizasyonunun da yer aldığı kamp programı 30 Nisan"da sona erecek.

Tanıtım kokteylinin açılış konuşmasını yapan  Alanya Belediye Başkanı ve  Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı (ALTAV)  Adem Murat Yücel, "Son zamanlarda artan terör olaylarıyla birlikte bölge turizminde güvenlik sorunu olduğuna dair söylentiler vardı. Yıl içerisinde birçok uluslararası organizasyon ile birlikte Miss Finland kampının da  Alanya"da yapılması bunun doğru olmadığını kanıtlar niteliktedir" diye konuştu.

Miss Finland  Güzellik Yarışması Organizatörü Sunneva Kantola da Miss Finland güzellik yarışması finalistlerinin 2009 yılından bu yana  Alanya"da kamp yaptığını söyledi. İlçede kamp yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Kantola, "Kamp süresince  Finlandiya"nın önde gelen televizyon, gazete ve dergi temsilcilerinin finalistlerle birlikte çekimler yapacak" dedi.