Ziraat Bankası kartlarına 1000 TL yatırılacak: Resmi açıklama yapıldı

Ziraat Bankası kartlarına 1000 TL yatırılacak: Resmi açıklama yapıldı
Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine büyük bir kampanya duyurdu! Banka, kampanyaya katılan müşterilere 1000 TL hediye edecek. Bu sayede Bankkart kullanıcıları, harcamalarını daha avantajlı bir şekilde yapabilecekler. Kampanya detayları ve koşulları hakkında bilgi almak için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası’dan müşterilerine güzel bir açıklama geldi. Banka, Bankkart’ı olanlara 1000 TL yatıracak. Ziraat Bankası’ndan 1000 TL hediye edilecek. Banka, kampanyaya dahil olacak müşterilere açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, kampanya detayları ve koşulları tek tek bildirildi.

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar kampanyaya dahil olursa 1000 TL kazanacak. Böylelikle yapılan harcama daha ucuza denk gelecek. Ziraat Bankası’ndan yapılan kampanya açıklamasına göre, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki alışverişe toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecek.Bu kapsamda, Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 2.500 TL – 4.999 TL arasındaki alışverişe 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI’NDAN AÇIKLAMA!

Ziraat Bankası, 30 Nisan’a kadar geçerli olacak kampanyasına ilişkin şu ifadeleri kullandı;

Kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr’den katılabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanya dönemi içerisinde Bankkart’ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL – 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.

Kampanya müşteri bazındadır ve en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabilecektir.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak olup hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.