Vali Şahin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile bir araya geldi

Vali Şahin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile bir araya geldi
Antalya Valisi Hulusi Şahin, AESOB Başkanı ve Antalya'nın çeşitli ilçelerinden gelen 75 Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya'nın merkezinde ve ilçelerinde faaliyet gösteren 75 Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Vali Şahin, esnaf ve sanatkarların taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

Vali Şahin, toplumun köklü bir ahilik kültürüne sahip olduğunu belirterek, esnafların sadece ticaret yapmadığını, aynı zamanda bir kültürü ve bir ahlakın temsilcileri olduğunu ifade etti. Ahilik kültürünün devam ettiğini ve bunun yeni nesillere aktarılması gerektiğini vurgulayan Vali Şahin, esnafların ahlaklı ve helalinden kazanmanın önemine dikkat çekti.

Vali Şahin, esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında durduklarını ifade ederek, Antalya'nın Türkiye'nin 5. büyük ili olmasına rağmen 104 bin esnafa sahip olarak Türkiye'nin en çok esnafına sahip 4. ili olduğunu belirtti. Potansiyeli yüksek olan Antalya'nın, bu potansiyeli doğru kullanarak esnafın daha çok kazanmasını sağlaması durumunda ülkenin de kazanacağını söyledi.

Toplantı, Vali Şahin'in oda başkanlarının sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinlemesiyle sona erdi.