Yarından itibaren trafiğe çıkacak sürücülere ücretsiz hizmet sunulacak

Yarından itibaren trafiğe çıkacak sürücülere ücretsiz hizmet sunulacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarından itibaren 9 gün boyunca köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyurdu. Bayram boyunca sürücülerden ücret alınmayacak. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağı belirtildi.

Trafiğe çıkacak sürücüleri yakından ilgilendiren bir karar duyuruldu. Yarından itibaren 9 gün boyunca ücretsiz olacak. Yapılan açıklamada, köprü ve otoyolların bayram boyunca ücretsiz olacağı bildirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

YARIN SABAHTAN İTİBAREN UYGULANACAK

Bayram dolayısıyla köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Bakan Uraloğlu, “Bu bayramda da Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işletmesindeki köprü ve otoyollar Cumhurbaşkanımızın kararıyla cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacak” dedi.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ OLACAK

9 günlük bayram tatili süresi boyunca köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyuran Uraloğlu, şunları söyledi:

* “Bu bayramda da Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işletmesindeki köprü ve otoyollar Cumhurbaşkanımızın kararıyla cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacak. Trafiğin yoğun olduğu karayolu güzergâhlarımızda yol çalışmalarına ara verdik. Trafiği yoğun olan tatil bölgelerinde ek önlemler aldık.

İZMİR, İSTANBUL, ANKARA’DA ÜCRETSİZ

Uraloğlu ayrıca, tatilini Ankara-İstanbul ve İzmir’de geçirecek vatandaşlar için İstanbul’da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara’da; Başkent Ray ve İzmir’de İzban’ın ücretsiz olacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, 5-15 Nisan tarihleri arasında demiryolu taşımacılığında da hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde kapasite artışına gidileceğini duyurdu.