İş Bankası müşterilerine bir yıl süreyle ücretsiz hizmet sunacak

İş Bankası müşterilerine bir yıl süreyle ücretsiz hizmet sunacak
İş Bankası yeni kampanyasını duyurdu! Artık İş Bankası müşterileri 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale işlemleri yapabilecek. Ayrıca yeni müşterilere özel fırsatlar da sunulacak. Detaylar için bankanın resmi duyurularını takip edebilirsiniz.

İş Bankası’ndan ‘ücretsiz’ kampanyası açıklaması geldi. İş Bankalı olanlar 1 yıl boyunca bu işlemleri ücretsiz yapabilecek. Banka, yeni müşterilerine bir fırsat sunduğunu açıkladı. Kampanyanın detayları ve tarihine ilişkin duyuruda bulunuldu.

İş Bankası, kampanya açıklaması yaptı. Bankadan yapılan kampanya açıklamasına göre, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek daha birçok ayrıcalıktan yararlanabilecek.

İŞ BANKASI’NDAN ‘ÜCRETSİZ’ AÇIKLAMASI

İş Bankası’ndan yeni müşterilerine yönelik kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir.

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

İstisna tek seferde en fazla 211.100TL işlemleri kapsayacaktır.

Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.