ATSO'dan kreş ve anaokulu çalışanlarına hayati hijyen eğitimi!

ATSO'dan kreş ve anaokulu çalışanlarına hayati hijyen eğitimi!
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 30 Eylül Cumartesi günü Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kreş, gündüz bakımevi ve anaokulu personeline yönelik ücretsiz 'Hijyen' eğitimi düzenliyor.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eğitimlerine devam ediyor. Birçok eğitim ile üyelerine katkı sunmayı planlayan ATSO, şimdi de 48.Grup Meslek Komitesi’nin eğitim faaliyetleri talepleri doğrultusunda kreş ve gündüz bakımevi ile anaokulu çalışanlarına yönelik olarak ‘Hijyen’ eğitimi Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde; 30 Eylül Cumartesi günü ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda iki ayrı grupta ücretsiz gerçekleştirilecek.

İKİ FARKLI GRUPTA EĞİTİM ŞANSI!

Özellikle son zamanlarda gündemde olan virüs vakalarından sonra hijyenin ne kadar önemli olduğu biliniyor. Bu nedenle iki farklı grupta düzenlenecek olan eğitime birçok kişinin katılmasına olanak sağlanıyor. İki ayrı grupta gerçekleştirilecek olan eğitim ilk olarak sabah 09.00-12.00 saatleri arasında verilecek. Daha sonra ikinci grup 13.00-16.00 saatleri arasında eğitim alacak.