ALKÜ mezunlarının eserleri Alanya Kültür Merkezi'nde sergilenecek!

ALKÜ mezunlarının eserleri Alanya Kültür Merkezi'nde sergilenecek!
ALKÜ, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi mezunlarının el emeği eserlerini Alanya halkıyla buluşturuyor. Mimarlık Bölümü öğrencilerinin çalışmalarını içeren sergi, 11-13 Ekim tarihlerinde Alanya Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, 2022- 2023 Bahar yarı yılı sonunda ilk mezunlarını vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mimarlık Bölümü öğrencileri dört yıllık süreç içerisinde yapmış oldukları çalışmalar, “Mimarlık Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi” adlı proje ile sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Kanoğlu, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada, “2022-2023 Bahar yarı yılı sonunda ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşarken öğrencilerimizin bugüne kadar yapmış oldukları el emeği göz nuru eserlerini hem Üniversitemiz personellerinin hem de tüm Alanya halkının beğenisine sunacağız. Bizler de öğrencilerimiz kadar çok heyecanlıyız. 11-13 Ekim 2023 tarihleri arasında tüm sanatseverleri Alanya Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.” dedi.