Antalya Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz temel bisiklet sürüş eğitimi sunuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz temel bisiklet sürüş eğitimi sunuyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara temel bisiklet sürüş eğitimi vererek temiz hava ve sağlıklı yaşamı teşvik ediyor. Kurs kayıtları için son tarih 1 Ekim.

Bisiklet kullanımının hem bir ulaşım aracı hem de spor amaçlı olarak yaygınlaşması üzerine harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, temel bisiklet sürüş eğitimi düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe ise katılım sağlamak isteyenlerin genclikspor.antalya.bel.tr adresine online olarak başvuruda bulunması gerekiyor. Etkinlik Akdeniz Kent Parkı’nda 4 Ekim’de, Lara Düden Park’ta ise 7 Ekim’de düzenlenecek

‘YOĞUN İLGİ’
‘Temiz Hava ve Sağlıklı Yaşam için Pedallıyoruz’ sloganıyla 10-70 yaş arası vatandaşlara Kent Parkı ve Düden Parkı içerisinde oluşturulan parkurda temel bisiklet sürüş eğitimi verilecek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kursa katılım sağlayanların bisiklet üzerinde dengede durmayı ve pedal çevirmeyi öğrenmesi hedefleniyor.

KAYITLAR İÇİN SON GÜN
Kursa katılım sağlamak isteyenlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın resmi sitesinden başvuru yapması gerekiyor. Kayıtlar ise 1 Ekim’de sona erecek.