Cumhurbaşkanı'mız Alanya Bahçesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı'mız Alanya Bahçesini Ziyaret Etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EXPO açılışı sonrasında Alanya bahçesini ziyaret edip belediye başkanı Adem Murat Yücel ile görüştü.
Expo 2016 Antalya'nın açılışı protokolün tam kadro katılımıyla gerçekleşti. Açılışın ardından alanı gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan Alanya standını ziyaret ederek başkan Adem Murat Yücel ile görüştü. Görüşmede Yücel, Emine Erdoğan'a birde hediye verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Uluslararası Bahçe Bitkileri Birliği (AIPH) Başkanı Bernard Oosterom, Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Sekreteri Vincente Loscertales, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bazı yabancı misyon temsilcileri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, milletvekilleri ve 5 binin üzerinde davetli katıldı.