Kleopatra Plajı'nda ekim ayında dolup taştı!

Kleopatra Plajı'nda ekim ayında dolup taştı!
Türkiye'nin birçok yerinde hava serinlerken, Alanya'nın ünlü Kleopatra Plajı'nda ekim ayı güneşin ve denizin keyfini çıkaran tatilcilerle dolup taşıyor.

Ekim ayının gelmesi ile beraber Türkiye'nin birçok bölgesinde havalar serinlerken, yağışlı ve soğuk havalar ise kendini göstermeye başladı. Alanya'da bulunan dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nda ise turistler ve yerli tatilciler denizin keyfini çıkardı.

Gündüz hava sıcaklığı 25 ila 30 derece dolayında seyreden Alanya'da plajlar insan seline döndü. Ekim ayı başında Alanya'da güzel havayı kaçırmak istemeyen tatilciler ve Alanya'da yerleşik olarak yaşayan yabancılar Kleopatra Plajı'nda sıcak havanın tadını çıkarıyor.

Güneşlenenlerden ve kitap okuyanların yanı sıra denizde yüzmeyi keyif süren çıkartan tatilciler, ekim ayında deniz keyfinin ve havanın güzel ifade etti.

"BURANIN SUYU ÇOK GÜZEL"
Alanya'ya üniversite okumak için gelen Yusuf Birsen, "Buraya okumaya geldik. Ama hem okurken hem de tatilin keyfini çıkarıyoruz. Hava çok sıcak olduğu için denize geldik. Ben aslında Trabzonluyum. Trabzon'da şu an denizin yanından bile geçilemez ama burada herkes gördüğünüz gibi denize gelmiş. Buranın havası ve denizi gerçekten çok güzel" dedi.

Hebun Sevim ise, "Bu sene turizm oldukça durgundu. Beklentiyi karşılamadı. Gelen turistler de İran ve Rusya'dan geldiler. Biz de son tatil sezonun keyfini çıkarmaya geldik" diye konuştu.