Alanya'nın Gururu Oldular

Alanya'nın Gururu Oldular
Sunprime C-Lounge Hotel ve Sirius Deluxe Hotel, dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi Tripadvisor’un '2018 Travellers Choice' ödüllerine layık görüldüler..

Sİirius Deluxe Hotel ve Sunprime C-Lounge Hotel, Travellers Choice 2018 ödüllerinde 'Lüks Oteller' kategorisinde Türkiye’nin en iyi 25 oteli arasına girmeyi başardılar. Ayrıca Sunprime C-Lounge Hotel 'Romantizm' kategorisinde de ilk 25 otel arasına 4'üncü sırada girerek Alanya’yı ikinci kez temsil etmiş oldu. Sirius Deluxe Hotel Genel Müdürü İsmet Ergüleç ve Sunprime C-Lounge Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Cimrin, bu prestijli ödülü almaktan dolayı onur duyduklarını ve bu ödüllerin alınmasında payı olan tüm takım arkadaşlarına, değerlendirmelerde bulunan misafirlerine teşekkür ettiklerini belirttiler.

İYİLERİN İYİSİ SEÇİLİYOR
2002'de verilmeye başlanan Travellers Choice ödülleri TripAdvisor'ın verebileceği en yüksek ödüller. Tüm dünyadaki gezginlerden gelen yorum ve görüşler doğrultusunda her yıl verilen ve seyahat sektöründeki en prestijli ödüllerden sayılan Travellers Choice ile hizmet, kalite, müşteri memnuniyeti, oteller ve konaklama tesislerinden varış noktalarına, gezilecek yerlere, hatta marka ve ürünlere kadar çeşitli alanlarda 'İyilerin iyisi' seçiliyor.