Alanya Emniyeti Turistlere rehber oluyor

Alanya Emniyeti Turistlere rehber oluyor
Alanya Emniyeti Turistlere rehber oluyor

Emniyet müdürlüğü'nün konuyla ilgili açıklaması şu şekilde;

"Alanya'ya gelen turistlerin ilçemizde gerek yaya olarak gerekse toplu taşıma araçlarını kullanarak bir rehbere ihtiyaç duymadan rahat gezmelerini sağlamak amacıyla üç dilde Rusça, İngilizce ve Almanca olarak hazırladığımız Alanya Kent Haritalarını Toplum Destekli Polislik Büro Amirimiz İlyas ÇAĞLAYAN'la birlikte Alanya kalesinde  dağıttık, ayrıca misafirlerimizle sohbet ederek Alanya'da güvende olduklarını hisettirdik. 
    İçerisinde toplu taşıma araçlarının güzergahlarını, ilçemizin tarihi, doğa ve kültürel tanıtımı, Alanya'mızda gerçekleşen etkinliklerin tanıtıldığı, ihtiyaç duyulduğunda kamu kurum ve kuruluşlarının telefon numaralarının bulunduğu ayrıca misafirlerimizin olası bir suça maruz kalmamaları için kişisel olarak alabilecekleri tedbirlerin olduğu Alanya Kent Haritalarımızı turistlerin yoğun olduğu  Alanya kalesinde ve Alanya Teleferik önünde turizm sezonu başladıktan sonra şimdiye kadar 15. 000 adet  dağıttık. 
    İlçemizde Turizme destek vermek ve misafirimiz sayılan turistlerin ilçemizi rahat bir şekilde ilçemizin her tarafını güven ve huzur içerisinde gezmelerini sağlamak amacıyla Kent haritalarımızı turizm sezonu sonuna kadar devam edeceğiz."