Twitter Logosu Değiştirildi

Twitter Logosu Değiştirildi
Uzun yıllardır sosyal medya platformu olarak ülkemizde ve dünyada yerini alan Twitter şimdilerde logo değişikliği ile gündeme geliyor.

Uzun yıllardır kuş logosu ile kullanılmaya devam eden Twitter şimdilerde farklı bir amblemle kullanıcıların karşısına çıkıyor. X sembolü ile artık karşınıza çıkacak olan Twitter sembolü değiştirildi.

Twitter’ın CEO’su Elon musk, Twitter logosunu değiştirerek eskiye mavi kuş yerine şimdilerde ilk sembolü olacak şekilde farklı bir sembol getirdi. Sadece görüntü olarak değil bir yandan Twitter adres konusunda da değişiklik yaptı. X.com adresi yazıldığında direkt Twitter’a yönlendirme yapanın adres konusunda da değişiklik yapıldı. Böylelikle Twitter’a giriş yapmak isteyen kişiler Bu adresle birlikte giriş yapıyor.

Şimdiden sonra Twitter uygulamasına mobil cihazına indiren kişiler kuş logosu yerine artık ilk sembolünü görmeye devam edecek. Son zamanlarda Elon musk tarafından satın alınan Twitter’da yapılan değişikliklere logo konusunda da değişiklik yapılarak ekleme yapıldı. Bir yandan Twitter içerisindeki pek çok özellik değiştirilirken halen bu değişikliklere yenileri eklenmeye devam ediliyor.

Para Kazanma Özelliği Aktif Edildi

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Twitter'ın para kazanma özelliği de aktif hale getirildi. Fakat bu durum Türkiye’de geçerli olmuyor. Sadece yurt dışında ki Twitter kullanıcıları para kazanma özelliğinden faydalanabilecek. Stripe özelliği ülkemizde kabul edilmediği için Twitter ödemeleri de bu şekilde gerçekleştiği için para kazanma özelliği ülkemizde geçerli olmuyor.

Pek çok özelliği değiştirilen Twitter özellikle Elon musk’un almasıyla birlikte birbirinden farklı özelliklerle karşılaştı. Halen değişiklik yapılmaya devam edilirken Twitter kullanıcıları ise genelde değişikliklere uyum sağlamaya çalışıyor. Hem ülkemizde hem tüm dünyadan en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’da Elon muska geçişi ile birlikte pek çok değişikliğe imza attı.

Twitter sosyal medya platformu olarak en çok tercih edilen ve özellikle pek çok söz ve durumun paylaşıldığı bir platform olduğu için sevilen bir platform olarak yerini alıyordu. Uzun yıllardır mavi kuş sembolü ile bilinen switter şimdilerde Elon musk’un yaptığı bir değişiklikle X sembolüne geçiş yaptı.