Merakla Beklenen İphone 15 Serisinin Tanıtılacağı Tarih Belirleniyor

Merakla Beklenen İphone 15 Serisinin Tanıtılacağı Tarih Belirleniyor
Apple’ın yakın zamanda öne süreceği iPhone 15 serisi özellikle iPhone alıcıları tarafından merakla bekleniyor.

Apple tarafından 13 Eylül tarihinde yapılacak bir etkinlikle beraber iPhone 15 tanıtımı gerçekleştirilecek. iPhone 15 modeli geliştirilmiş teknik özellikleri estetik tasarımı gibi pek çok özellikleri ile dikkat çekiyor.

Apple hem ülkemizde hem yurt dışında en çok rağbet gören ve satış yapan markalar arasında yer alıyor. Şimdilerde yeni serisi çıkacak olan iPhone 15 serisi ile 13 Eylül’de yeni bir tanıtım düzenleyecek. Düzenlenen bu tanıtımla beraber iPhone kullanıcıları özellikle yeni modelin nasıl bir özelliğe sahip olduğunu merakla bekliyor.

22 Eylül Satış Tarihi

22 Eylül tarihi itibarıyla satışa çıkacak olan iPhone 15 13 Eylül ve 15 Eylül tarihleri arasında yapılan etkinliklerle birlikte lansman olarak tanıtılacak. Etkinlikte tanıtılacak olan iPhone 15 serisi özellikle Apple kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

Telefon hakkında henüz detaylı bilgi verilmediği için analizler bu konuda genelde yorumsuz kalıyor. Fakat tasarım olarak diğer iPhone görüntülerine benzeyeceği konuşuluyor. Geliştirilmiş teknik özellikleri ve en iyi kamera özellikleri ile birlikte iPhone 15 22 Eylül itibariyle ülkemizde ve tüm dünyada satışa çıkıyor. Apple dünyada çok satılan telefon markaları arasında yer aldığı için sıklıkla yeni modellerinde güncelleme gerçekleştiriyor. iPhone 15 modeli de yeni geliştirilen modeller arasında yer alıyor.

Teknik Özellikleri Henüz Açıklanmadı

iPhone 15 serisinin teknik özellikleri henüz açıklanmazken hem tasarım olarak hem de işlev olarak diğer iPhone’ların geliştirilmiş hali olması bekleniyor. Kaliteli bir telefon olması beklenirken bir yandan dış tasarımının şık bir görüntüye sahip olması da bekleniyor.

13 Eylül tarihinde tanıtıma çıkacak olan iPhone 15 serisi 22 Eylül itibariyle satışa sunuluyor. Satışa sunulacak olan iPhone serisi şimdiden Apple kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. Hem ülkemizde hem tüm dünyada sunulacak olan iPhone 15 15 Eylül tarih itibariyle fiyat konusunda daha netlik kazanıyor. 22 Eylül itibariyle satışa sunulacak olan telefonun fiyatları da bu tarih sonrasında belirlenerek sunuluyor. iPhone almak isteyen kişiler 22 sonrasında 15 serisine sahip olabilir.