HONGQI, lüks elektrikli otomobillerle tanıştırıyor! Çin'in prestijli markası Türkiye pazarında

HONGQI, lüks elektrikli otomobillerle tanıştırıyor! Çin'in prestijli markası Türkiye pazarında
Çin'in saygın lüks otomobil markası HONGQI, Türkiye'de satışa sunuluyor. Elektrikli ve lüks segmentte yer alacak olan HONGQI E-HS9, Türkiye pazarında büyük bir ilgi uyandırıyor.

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan FAV Group'un ünlü lüks otomobil markası HONGQI, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Bu prestijli marka, özellikle devlet başkanları ve üst düzey devlet görevlileri için ürettiği araçlarla tanınıyor. HONGQI E-HS9 modeli, D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. tarafından Türkiye'de temsil edilecek ve ay sonu itibariyle Türkiye pazarına sunulacak. Araç için açıklanan fiyat ise 8 milyon TL.

Türkiye'ye özellikle elektrikli modellerle girecek olan HONGQI markası, lüks ve sürdürülebilirliği bir araya getiren özellikleriyle dikkat çekiyor. Büyük SUV elektrikli modeli ile Türkiye pazarına adım atacak olan HONGQI, otomobilseverler arasında büyük bir merak uyandırmış durumda.

D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Başkanı Nevzat Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, HONGQI markasının kalitesi ve gelecek vizyonunun kendisini etkilediğini belirtti. Ayrıca, markanın elektrikli ve otonom özelliklere sahip olmasının sürdürülebilirlik anlayışına katkı sağladığını vurguladı. Kaya, HONGQI'nin Türkiye'ye ithal ettikleri ilk modeli E-HS9'un otomobil sektöründeki dengeleri değiştireceğine inandığını ifade etti.

Elektrikli otomobil segmentine giriş yapacak olan HONGQI markası, online platformlarda tüketicilere erişebilir bir şekilde sunulacak. D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. olarak, en kaliteli seçenekleri müşterilere sunmayı amaçladıklarını ifade eden Kaya, HONGQI markasının 30 yıllık deneyimleriyle uyumlu ve güçlü bir marka olduğunu vurguladı.

HONGQI'nin Türkiye pazarında sunulacak olan lüks elektrikli otomobilleri, hem sürdürülebilirlik anlayışına hem de lüks segmente yeni bir soluk getireceğe benziyor.