BMW’den Bir İlk Araçlara Özel Akıllı Saat Üretecek

BMW’den Bir İlk Araçlara Özel Akıllı Saat Üretecek
Alman otomotiv devi BMW ile ünlü saat markası Fossil, yeni bir akıllı saat için anlaşmaya vardı. Üretilecek akıllı saat, BMW temalı ve araçlarla entegre olabilecek.

Alman otomotiv devi BMW ile Fossil, yeni bir akıllı saat için anlaşmaya vardı. Fossil Group yönetim kurulu başkanı ve CEO"su Kosta Kartsotis"in yaptığı açıklamaya göre akıllı saat, BMW temalı ve araçlarla entegre olabilecek.

İKİ ŞİRKET SÖYLENTİLERİ DOĞRULADI

İki şirketinde doğruladığı saatin tasarımı ve teknik özellikleri henüz bilinmiyor. Fossil Group"un Diesel, Emporio Armiani, Kate Spade ve Michael Kors gibi lisanslı markalar için saatler ürettiğini biliniyor. Bu yeni ortaklıkla birlikte Fossil, zaten geniş olan marka listesine bir yenisini eklemiş olacak.

ORTAKLIK 2023"E KADAR DEVAM EDECEK

Fossil Group yönetim kurulu başkanı ve CEO"su Kosta Kartsotis, yaptığı bir açıklamada "BMW, dünyadaki en ikonik markalardan bir tanesi," dedi ve ekledi; "tasarım uzmanlığınızı ve akılı saat yeteneklerinizi dünyanın dört bir yanındaki BMW meraklılarına ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz".

Saatlerin ne zaman geleceği bilinmiyor ancak ortaklığın 2023"e dek süreceği açıklandı. Bu yüzden önümüzdeki dört sene içinde farklı nesillerde akıllı saatler görebiliriz.