Şefik Bahçe'den her zamanki gibi yine beklenen bir açıklama geldi

Şefik Bahçe'den her zamanki gibi yine beklenen bir açıklama geldi
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe'den son günlerde İYİ Parti Alanya'da yaşanan çalkantılar ve istifalar sonrasında her zamanki gibi yine beklenen bir açıklama geldi..

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe'den son günlerde İYİ Parti Alanya'da yaşanan çalkantılar ve istifalar sonrasında her zamanki gibi yine beklenen bir açıklama geldi.

Bahçe açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Yerel seçimler öncesi yine yerel şer odakları tüm güçleri ile iftira ve kumpas stratejileri ile partimize saldırmakta, yönetim içinde görev değişikliğinden dolayı algı yaratmaya çalışılmaktadır. 

Öncelikle herkesin bilmesi gerekir ki İYİ Parti hiçbir politikasını kimsenin ticaretine veya özel hayatına göre geliştirmez, maddi kazanç/kayıp gözetmeksizin propagandalarını üretir. Hele ki konu şehrimizi ilgilendiriyor ise hiçbir şekilde bir adım geri durmayız. 

Son zamanda asılsız ve kötü niyetli haberlere vesile olmuş yöneticimiz önceki günlerde yaptığımız ve şehrimizi etkileyen Alanya Belediyesi tarafından göz yumulan “Kaçak Otel” çıkışımızdan rahatsız olmuş ve bizzat o kişilerle ticaret yaptığını, ticaretinin olumsuz etkileneceğini ve bu konuda sessiz kalmamızı rica etmiştir. Bizler de yukarıda yazdığımız gibi hiçbir koşulda böyle bir düşünce içinde olamayacağımızı, kendisinin de bu düşünce ile siyasetin içinde ve partimizde olmasının uygun olmadığını ilettik. 

Bu yaşanandan sonra çeşitli basın kuruluşları tarafından İlçe Başkanının yetkisinde olan Divan Kurulu değişikliği farklı şekilde yorumlanmış, görev değişikliği sanki rekabet olarak gösterilmeye çalışılmıştır. Divan Kurulu’na girerken iyi, değiştiğinde kötü zihniyeti vefasızlık örneğidir. 

Velhasılkelam, konu ile ilgili kişi divan kuruluna tek taraflı yazılmışken dün yönetimin bilgisi dahilinde el çektirilmiştir ve ilerleyen günlerde disipline sevk edilecektir.

Kendisine ticari hayatında başarılar diler,
Böyle bir konu ile halkımızı meşgul ettiğimizden dolayı üzülerek kamuoyuna saygı ile arz ederiz.

Şefik Bahçe
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı"