Fatih Uyar'dan Yalan ve İftiralara Cevap

Fatih Uyar'dan Yalan ve İftiralara Cevap
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalardan sonra İyi Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Uyar'dan yalan ve iftira dolu bu açıklamalara cevap geldi..

İyi Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Uyar, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe tarafından yapılan yalan ve iftira dolu açıklamalardan dolayı kamuoyu ile şu bilgileri paylaştı; "İyi Parti İlçe başkanının yapmış olduğu zorunlu açıklamanın yine her zaman olduğu gibi başkaları tarafından hazırlandığı ve açıklamaya zorunlu bırakıldığı açıkça anlaşılmaktadır. Şahsım adına yapmış olduğu açıklama tamamen yalan ve iftira içermektedir.

Şefik Bahçe yaptığı açıklamanın aksine parti binamızda baş başa yapmış olduğumuz görüşmede kendisinin bazı haberleri yapması gerektiğini ifade etti. Hatta zamanı geldiğinde teşkilatı ve yönetimi komple elden geçirip kendi yönetimini kuracağını ve böylece isteneni yapmak zorunda kalmayacağını belirtti. Yeniden atama olmayacağını eğer olursa da  kendisinin atanacağını, Ankara ile gerekli görüşmeleri yaptığını söyledi. ’’Bazı duyumlar alıyorum senin adaylık gibi bir düşüncen olmasın sakın’’ dedi. Bende kendisine eğer kongre olursa  demokratik hakkım olan ilçe başkan adayı olacağımı ve şuan partideki bölünmeden kaynaklı rahatsızlığımı bildirdim. Bunun üzerine Şefik Bahçe bana ‘’senin adını hiçbir şekilde başkan adayı olarak duymak istemiyorum, aksi takdirde partiden ihraca kadar giderim’’ diyerek tehdit etti. Bende kendisine demokratik hakkımı sonuna kullanacağımı beyan ederek ayrıldım. Aramızdaki konuşma tamamen bundan ibarettir.

İyi parti Alanya ilçe teşkilatında birlik ve beraberlik içerisinde olunması gereken bir dönemde kendisine yakın bazı basın gruplarına gerçeği yansıtmayan yalan haberlerle kamuoyunu meşgul eden ilçe başkanımız ve teşkilatımız adına hepinizden özür diliyorum..
Saygılarımla.. 

Fatih UYAR
İYİ PARTİ ALANYA İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ
(İyi Parti Alanya Kurucu Gençlik Kolları Başkanı)"