MHP Alanya’da tam kadro sahada

MHP Alanya’da tam kadro sahada
Genel seçimlere 6 gün kala çalışmalarına hız veren MHP, Alanya’da milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanı, meclis üyeleri ve partililer ile tam kadro sahaya çıkarak destek istediler.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çalışmalarına hız verdi. MHP Antalya Milletvekili Adayları Abdurrahman Başkan, Mustafa Aksoy ve Oğuzhan Çelik, bugün Alanya’da çeşitli temaslarda bulundular. Olive Garden Restoran’da Alanyalı muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve oda başkanları ile kahvaltıda buluşan milletvekili adaylarına MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Antalya İl Başkanı Onur Temel, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. 
14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi Alanya’nın muhtarları, STK temsilcileri ve oda başkanlarına hitap eden adaylar ve yöneticiler, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için önemini bir kez daha ifade ederek destek istediler. MHP’li heyet, bu buluşmanın ardından MHP Alanya Seçmen İletişim Merkezi’nde partililerle bir araya geldi.