İYİ Parti Alanya'da Neler Oluyor ?

İYİ Parti Alanya'da Neler Oluyor ?
İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda yaşanan istifaların ardından çalkantılı bir süreç yaşanmaya devam ediyor. Parti içindeki bu süreç İYİ Parti Alanya Teşkilatına büyük zarar verirken, Başkan Şefik Bahçe'ye ise tepkiler her geçen gün artarak devam ediyor..

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda büyük bir rekabet yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre Parti içinde, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan genç ve başarılı isim Fatih Uyar'ı görevden almaya çalışıyor. Kulislerde ise son dönemde Gökçen Kayakıran, Mehmet Barcın, Nurettin Babaoğlu, Bedia Hakenkruger ve Emre Zorbaz, Emrah Yeşilkaya, Kemali Mülazımoğlu, gibi isimlerin istifalarıyla büyük kayıplar yaşayan İYİ Parti Alanya'da, "Şefik Bahçe'nin, rakip adayları devre dışı bırakmaya çalıştığı konuşuluyor.

Bu görevden alma çabası nedeniyle İYİ Parti Alanya içerisinde partililerde ciddi rahatsızlık oluştu. İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe'ye tepkilerin her geçen gün daha da arttığı bir atmosferde, Alanya'da Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanlığı gibi iş ve siyaset alanlarında başarılı işlere imza atan Fatih Uyar'ın parti içindeki destekçileri, "Hem Alanyamız hem de teşkilatımız için gelecek vadeden Fatih Uyar'ın İlçe Başkanlığını layıkıyla yapacağına inancımız tamdır." şeklinde bir mesaj verdi.