Haydar Yıldız, Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Haydar Yıldız, Vatandaşlarla İftarda Buluştu
Alanya Belediye Başkan adayı Haydar Yıldız, Yıldız İçecek Toptan A.Ş firması önünde verdiği iftar yemeğiyle Alanyalı vatandaşlarla bir araya geldi. eşliğinde sohbet ederek geceyi tamamladı.

Alanya  Belediye Başkan adayı Haydar Yıldız, Yıldız İçecek Toptan A.Ş firması önünde verdiği iftar yemeğiyle Alanyalı vatandaşlarla bir araya geldi.

ALANYA’DA KİMSE YALNIZ DEĞİLDİR

Düzenlenen iftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yaparak Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini dileyen Yıldız “Öncelikle geçtiğimiz günlerde yaşadığımız büyük felakette hayatlarını kaybeden kardeşlerimize vatandaşlarımıza ve evlatlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Rabbim ülkemize böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın inşallah. Sizlerle bu akşam iftar soframızı paylaştığım için çok mutluyum. Çünkü, Ramazan paylaşmak demektir. Alanya’da kimse yalnız değildir, bütün projelerimizi bunun üzerine inşa ediyoruz. Siyasi görüşü, inancı, yaşam biçimi ne olursa olsun hiçbir şekilde ayrım yapmıyoruz çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz.” dedi.

RABBİM ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA BİZE BAŞARIYA ULAŞMAYI NASİP ETSİN

Düzenlenen iftar yemeğine katılanların yaklaşan Ramazan bayramını da kutlayan Alanya  Belediye Başkan adayı haydar yıldız , "Alanya’mız için ben ve ekip arkadaşlarım bir yola çıktık, rabbim şu mübarek ramazan akşamında bize bu yolda başarıya ulaşmayı nasip etsin. Dostlar, böylesi önemli bir dönemde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Gönül ister ki her sofraya konuk olalım, Tabii bu mümkün olamayacağı için Ramazan Bayramı öncesi böylesi bir iftar sofrası düzenleyip hemşerilerimle ve dostlarımla bu özel iftar akşamında buluşmak istedim. Bayramda da gerçek anlamdaki bayram sevincini yaşamımızın her alanında; iyilik, sevgi, sağlık, dostluk olarak yaşamalıyız. İftarımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı da ailenizle, sevdiklerinizle birlikte huzur içinde geçirmenizi yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinize soframızı şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başkan adayı Yıldız’ın konuşmasının ardından iftar yemeğine katılanlar dualar eşliğinde oruçlarını açtıktan sonra ikram edilen çaylar eşliğinde sohbet ederek geceyi tamamladı.