CHP Milletvekili Adayı Zehra Milli, Alanya'da Partililerle Buluştu

CHP Milletvekili Adayı Zehra Milli, Alanya'da Partililerle Buluştu
Alanya'da CHP Antalya Milletvekili Adayı Avukat Zehra Milli, partililerle bir araya geldi ve yaptığı konuşmada ülkesi ve Antalya'nın hak ettiği refaha ulaşana kadar çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Alanya'da CHP Antalya Milletvekili Adayı Avukat Zehra Milli, partililerle bir araya geldi ve yaptığı konuşmada ülkesi ve Antalya'nın hak ettiği refaha ulaşana kadar çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Parti binasında düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katılan Milli, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karadağ, Milletvekili adayı Milli'nin Alanya'ya gelmesi nedeniyle kendisine teşekkür etti ve kendisini partilerinin en genç milletvekili adayı olarak nitelendirdi. Kendisinin partilerine gelecek yıllarda hizmet edeceğine inandığını ifade eden Karadağ, CHP'nin cumhuriyetin asil değerlerine bir an önce kavuşması için TBMM'de çoğunluğu sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Milletvekili adayı Zehra Milli ise yaptığı konuşmada, gençliğine, dinamizmine ve partiye olan inancına değindi ve ülkesinin ve Antalya'nın hak ettiği refaha kavuşması için mücadele ettiğini söyledi. Yatırımcılarla, turizm sektörünün daha da bilim ve teknolojiyle buluşturulmasıyla Antalya'nın hak ettiği konuma gelebileceğini ifade eden Milli, ülkesini ve Antalya'yı öncelediğini vurgulayarak, CHP iktidarında yürünecek bu yolda kilometre taşlarına baktıklarında cumhuriyetin ikinci yüzyılına mutlulukla yürüdüklerini belirtti. Son olarak, partisi için verilecek bir ömür ve gerektiğinde verilecek bir can olduğunu sözlerine ekledi.