Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal: "AK Partili Yöneticilere Yakışmadı"

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal: "AK Partili Yöneticilere Yakışmadı"
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr. Yavuz Uysal, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde ülkenin tüm tatil beldelerinde ve  Alanya'ya kadar yaşanan yoğunluktan dolayı meydana gelen bir takım geçici olumsuzluklar üzerinden yerel yönetimlere yönelik eleştirilere ve bu eleştirilere de Ak Partili meclis üyelerininde katılması ile birlikte Cumhur İttifak'ı ruhuna aykırı hareket ettikleri gerekçesi ile cevap verdi. 

Ak Partili Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş'in AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından basına iletilen belediyeye yönelik açıklamalarına, Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Özbudak'ın sosyal medya üzerinden Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine değinen Uysal, Ak Parti'li yöneticileri kınadı. 

Başkan Uysal açıklamasında şu ifadelerde bulundu: "Bayram tatili sürecinde Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel Bey ve ekibine yönelik haksız eleştirilerle algı oluşturup yıpratma çalışmasına girilmesi ve devamında Cumhur İttifakı ruhunu zedeleyecek sosyal medya paylasimlarının yapılması, yaklaşmakta olan yerel seçimin sancılarının da başladığını göstermektedir. "Kol kırılır yen içinde kalır!" diye bir söz vardır ki bu söz, birlikte hareket eden, aynı düşüncelere sahip olan kısacası aile gibi gördüğümüz ortamlarda eğer var ise bir ayıp dahi olsa bu ayıbı birlikte örtmeye mecbur kılar.

Alanyamızda bayram tatilinde yaşanılan yoğunluğun sebebi bütün kamuoyunun malumu olduğu üzere Adem Murat Yücel Bey değildi; dolaysıyla her yıl yaşanılmakta olan bu görüntülerin sebebi de sayın Belediye Başkanı olamaz! Ellerinden geldiği ölçüde her türlü olumsuzluğu gece gündüz durmadan telafi etmeye çalışan belediye personelimize sahip çıkmak ve islerini kolaylaştırmak yerine sayın Belediye Başkanını idam sehpasına oturtmanın, ne akılla ne siyasetle ne de aile olabilmekle uzaktan yakından alakası yoktur!

" AK PARTİLİ YÖNETİCİLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM"

Teşkilat ruhundan nasibini almamış, Cumhur İttifakı anlayışını sadece söylem olarak algılayan ve şahsi hesapların peşinde koşanlar bilmelidir ki bu ittifak Liderimiz sayın Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in  önderliğinde "Millete Hizmet" düsturu ile "Pazara kadar değil, mezara kadar" kurulmuştur. 3-5 kendini bilmezin ortaya attığı kişisel fikirlerini genelleme hatasına giderek ittifak halinde olduğumuz Ak Parti'nin düşüncesiymiş gibi medyaya servis edilmesi, hem Ak Parti için hem de "Cumhur İttifakı" için çok yakışıksız kalmıştır! Özellikle meclis üyesi sıfatını önüne eklerken ar ettiğim ve Alanyamızda yaşayan MHP yöneticilerini Cumhurbaşkanlığı seçiminde gayret göstermediğini ifade ederek zan altında bırakan vatandaşın sosyal medya paylaşımını ve bu paylaşımı beğenen Ak Partili yöneticileri şiddetle kınıyorum. Hz. Mevlana'nın dediği gibi "Her söze verilecek bir cevabimiz vardır! Lakin bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye!"Yaşanılan yoğunluktan kaynaklı olumsuzlukları örtme noktasında gözleri yetkilileri arayanlar, öncelikli olarak "Çözüm Masasına" dertlerini anlatsalardı eminim anında karşılaştıkları sorunlar çözülürdü. Ama amaç meyve yemek değil, bağcıyı dövmek olunca; velhasıl niyet bozuk olunca, aslında ortada bir sorun olmadığını ve birilerinin niyetlerine,  düşüncelerine silahşörlük yaptıklarını düşünemediler.

"DAĞDA KURT OVADA YİĞİT SONUNA KADAR SENİNLEYİZ BABAYİĞİT!"

9 Günlük bayram tatili boyunca, şehrimizde gece gündüz hizmet veren ve ellerinden geldiği ölçüde bütün sorunların giderilmesine katkı sunan başta Alanya Belediyemiz ve Alanya Kaymakamlığımız olmak üzere şehrimizin bütün kurum ve kuruluşlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte yıpratılmaya çalışılan Alanya Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel Bey'e de yapılan bu saldırılar karşısında göstermiş olduğu tevazu için ayrıca teşekkür ediyorum... Dağda Kurt Ovada Yiğit Sonuna Kadar Seninleyiz Babayiğit!"