Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu'dan Kurban Bayramı Mesajı
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı..

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Toklu mesajında;

“Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Milli birlik, bütünlük ve kardeşliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kırgınlıkları ve dargınları bir kenara bırakarak, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nda birliktelik ruhuyla hareket etmeli ve dayanışma içinde olmalıyız. 

Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, halkımızın, mübarek Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI NETLEŞTİ

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı'nın Kurban Bayramı bayramlaşma programı saati netleşti. Bayramın 1. günü saat 13.00'de AK Parti Alanya İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlenecek.