Yarından İtibaren Maaş ve Emekli Ödemeleri ATM'lerde: Erken Ödeme Müjdesi

Yarından İtibaren Maaş ve Emekli Ödemeleri ATM'lerde: Erken Ödeme Müjdesi
Ödeme bekleyen kişilere sevindirici haber geldi! Paraların bayram dolayısıyla erken hesaplara yatırılacağı duyuruldu. Yarından itibaren ödemeler gerçekleşecek. Açıklamada, paraların yarın hak sahiplerinin hesabına aktarılacağı belirtildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, destek ödemelerinin öne çekildiğini duyurdu.

Ödeme bekleyen kişilere güzel haber geldi. Paraların bayram dolayısıyla erken hesaplara yatacağı bildirildi. Buna göre, yarından itibaren ödemeler gerçekleşecek. Konuyla ilgili açıklama yapıldı.

PARALAR YARIN HESAPLARA YATIYOR

Ödemeler yarın hak sahiplerinin hesabına aktarılacak. Destek ödemeleriyle ilgili beklenen açıklama yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz” dedi.

BAKAN GÖKTAŞ AÇIKLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya hesabından aile destek ödemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.  Bakan Göktaş, “Ramazan Bayramı’nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.