Maç Sonucu: Alanyaspor 2 - 0 Karabükspor

Maç Sonucu: Alanyaspor 2 - 0 Karabükspor
Alanyaspor Karabükspor karşısında ilk yarıyı 1 - 0 üstünlükle kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Alanyaspor skoru 2 - 0'lık skorla kapattı. Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Kardemir Karabükspor, kendi sahasında takımımız Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Alanyaspor'u attığı gollerler galibiyete taşıyan isim Vagner Love oldu..

Kendi Sahasında kolay kolay yenilmeyen Kardemir Karabükspor'u deplasmanda henüz galibiyet alamamış olan takımımız Aytemiz Alanyaspor muhteşem bir mücadele ile yendi. Karabük karşısında üç önemli eksikle mücadeleye çıkan takımımız Alanyaspor, iç sahada sadece Medipol Başakşehir’e yenilmiş olan Kardemir Karabükspor’a evindeki ikinci mağlubiyeti tattırdı. Sergilediği mücadele ile alkış alan takımımız, hak ettiği 3 puanla rakibini de puan olarak yakalamış oldu..








MAÇIN ANLATIMI


90+4 - Karşılaşmada son düdük çaldı! Karabükspor, kendi sahasında Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu.

90+2.DK - 
Alanyaspor'da N'Sakala'nın yerine Ayite oyuna dahil oldu.

90+1DK. - 
Sol kanattan ceza sahasına doğru ilerlemek isteyen Sajjad, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk ekip serbest vuruş kazandı.

90.DK - 
Mücadelenin sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

89.DK - 
Karabükspor oyundan tamamen koptu. Ev sahibi ekip savunmada büyük açıklar veriyor.

88.DK - 
Alanyaspor'da Efecan'ın yerine Erhan Kartal oyuna dahil oldu.

87.DK - 
Alanyaspor'da savunma arkasına atılan uzun topa Efecan hareketlendi, kaleci Adriano zamanında kalesini terk ederk topu uzaklaştırdı.

85.DK - 
Maçta tempo oldukça düştü. İki takım da karşılıklı top kayıpları yapıyor.

84.DK - 
Alanyaspor'da Vagner Love'ın yerine Sajjad Shahbazzadeh oyuna dahil oldu.

82.DK - 
DOKUNAMADI! Alanyaspor kendi yarı alanında kaptığı topla bir anda ileriye çıktı. Sol kanada doğru topu süren N'Sakala, ceza sahasına giren Vagner Love'un önüne doğru yuvarladı. Vagner Love penaltı noktası üzerinde önünden geçen topa dokunamadı.

81.DK - 
Karabükspor'da Kokalovic sarı kart gördü.

79.DK - 
Karabükspor bu bölümde oyunu yeniden rakip yarı alana yıkmaya çalışıyor ancak fark ikiye çıktıktan sonra ev sahibi ekipteki büyük moral bozukluğu dikkat çekiyor.

77.DK - 
Alanyaspor'da Emre Akbaba hava topu mücadelesinde kafasına aldığı darbeyle yerde kaldı. Tedavi nedeniyle oyun bir süreliğine duraklıyor.

76.DK - 
NET FIRSAT KAÇTI! Karabükspor atağında sağ kanattan Hakan'ın ortaladığı topu Barış kafayla indirdi. Penaltı noktası üzerinde bomboş durumda bulunan Yatabare'nin vuruşunda kaleci Zlamal topu çıkardı.

74.DK - 
Karabük'te maç 1-0 devam ederken takımlarına büyük destek veren Karabükspor taraftarları da ikinci golün ardından büyük bir sessizliğe büründü.

73.DK - 
Maçta son 20 dakikaya 2-0 geride giren Kardemir Karabükspor bu sezon ligde evinde oynadığı altı maçta bir kez yenildi (4G 1B)

71.DK - 
Alanyaspor, ikinci golün ardından kontrolü eline aldı. Karabükspor'un golden önceki yoğun baskısı yerini Alanyaspor ataklarına bıraktı.

70.DK - 
Alanyaspor, zorlu Karabük deplasmanında son 20 dakikaya 2-0'lık üstünlükle giriyor.

68.DK - 
Vagner Love, forma giydiği son beş maçta beşinci kez gol sevinci yaşadı.

67.DK - 
Vagner Love gol sevincini uzattığı gerekçesiyle sarı kart gördü.

66.DK - 
GOL! Alanyaspor savunmasından gönderilen uzun topta Kokalovic tereddüt etti ve onun ayağından seken topla Vagner Love kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çalımlayan Brezilyalı yıldız, sağ çaprazdan topu boş ağlara yolladı: 0-2

65.DK - 
Karabükspor'da Ermin Zec sarı kart gördü.

65.DK - 
Karabükspor'da Lazarevic'in yerine İlhan Depe oyunda...

64.DK - 
AZ FARKLA! Karabükspor atağında Ceyhun Gülselam ceza sahası dışından sert vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

63.DK - 
ÇOK İLGİNÇ AN! Karabükspor'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Latovlevici ortaladı, Kokalovic'in kafa vuruşunda top kaleye doğru giderken Yatabare kale alanı önünde dokundu ve topu auta gönderdi.

61.DK - 
Alanyaspor'da Gassama sağ taç çizgisi önünde yerde kaldı, hakem devam dedi ancak taca çıkan top sonrası tedavi için oyunu durdurdu. Hemen önündeki bu pozisyonda Karabükspor çalıştırıcısı Igor Tudor oldukça sinirlendi ve topu yere vurarak Gassama'ya tepki gösterdi.

60.DK - 
Karşılaşmada son yarım saatlik dilime Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle giriliyor.

58.DK - 
Karabükspor, kendi sahasında kaptığı topla bir anda hızlı atağa çıktı. Ermin Zec, rakip ceza alanının hemen dışında rakibini çalımlayıp solundaki Yatabare'yi gördü ancak Yatabare için bayrak kalktı.

56.DK - 
Karabükspor bu anlarda üst üste kullandığı serbest vuruşlarla Alanyaspor kalesine yaklaşmaya çalışıyor.

55.DK - 
Alanyaspor'da Berkan Emir sarı kart gördü.

54.DK - 
Ev sahibi ekip 10 oyuncusuyla birden Alanyaspor yarı alanında baskı yapıyor. Alanyaspor kendi sahasından çıkmakta zorlanıyor.

52.DK - 
İkinci yarı oldukça tempolu başladı. Özellikle Karabükspor, eşitlik golü için büyük baskı kuruyor.

51.DK - 
Karabükspor, sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası büyük baskı kurdu ancak son olarak Ceyhun'un ceza sahası ön çizgisinden yaptığı vuruşta top kaleci Zlamal'da kaldı.

50.DK - 
DİREKTEN DÖNDÜ! Sağ kanatta topu alan Yatabare, ceza sahasına girmeden ortasını yaptı. Ön direkte Lazarevic'in dokunduğu top direkten geri geldi.

49.DK - 
Alanyasporlu Efecan, Karabükspor yarı alanında Latovlevici'yle girdiği mücadelede yerde kaldı. Bu pozisyon sonrası Hakan Aslantaş topu taca göndermek isterken hocası Igor Tudor oyuna devam etmesini istedi, ancak devamında Poko hocasını dinlemedi ve topu taca yolladı.

47.DK - 
İlk yarının son dakikalarında Alanyaspor kalesinde büyük baskı kuran Karabükspor, ikinci yarıya da daha istekli başlayan taraf oldu.

46.DK - 
Karabük'te ikinci yarı başladı!

İLK YARI 


45+2.DK - 
Alanyspor'da Kenneth Omerou sarı kart gördü. lk yarıda son düdük çaldı. Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor karşısında soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gidiyor.

45.DK - 
İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

44.DK - 
Karabükspor beraberlik golünü bulabilmek için tüm hatlarıyla baskı kuruyor. Alanyaspor ise rakibinin geride bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalışıyor.

42.DK - @Optacan: Alanyaspor bu sezon ligin en fazla top kapan takımı konumunda (200); Karabükspor ise en fazla top kapan dördüncü takım (185).

40.DK - 
Maçta tempo oldukça arttı. Sağ kanattan yapılan ortada Alanyaspor'dan Efecan ceza sahası dışından kafayı vurdu, top kaleci Adriano'nun kontrolünde auta çıktı.

39.DK - 
GOL GEÇERSİZ! Savunmanın hatasıyla Yatabare bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda Zlamal topu çıkardı. Devamında Poko'nun gönderdiği topu alan Yatabare bu kez ağları sarstı ancak öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı.

38.DK - 
DIŞARIDA! Sol kanattan Latovlevici'nin serbest vuruştan ortaladığı topa Barış Başdaş kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti.


37.DK - 
Karabükspor sol taç çizgisi önünden, ceza sahasının birkaç metre dışından serbest vuruş kazandı.

36.DK - 
Lazarevic'in araya bıraktığı topla Tanase kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak son anda araya giren Gassama topu uzaklaştırdı.

33.DK - 
GOL! Penaltıda topun başına geçen Vagner Love, sol alt köşeye sert bir vuruş yaptı. Kaleci Adriano köşeyi doğru tahmin etti ancak golü önleyemedi: 0-1

32.DK - 
PENALTI! Alanyaspor'un bu kez sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Omerou'nun indirdiği topa hareketlenen Taha, Tanase'nin müdahalesyle yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi.

31.DK - 
MÜTHİŞ RÖVEŞATA! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Vagner Love müthiş bir röveşatayla topu kaleye gönderdi, Adriano topu güçlükle çıkardı.

30.DK - 
Sol kanattan ceza sahasına giren Berkan, rakibini geçmek isterken savunma topu kornere yolladı.

29.DK - 
Bu anlarda iki takım da orta sahada karşılıklı top kayıpları yapıyor.

27.DK - 
İki takımın geçtiğimiz sezon 1. Lig’de oynadığı iki maçta üç kırmızı kart çıktı (Alanyaspor 2 ve Karabükspor 1).

25.DK - 
KALECİ! Savunmadan ileriye doğru gönderilen uzun topa Vagner Love boş durumda hareketlendi, kalesini terk eden Adriano ceza sahası dışından kafayla uzaklaştırdığı topu takip etti ve orta sahada bir dokunuş daha yaparak tehlikeyi önledi.

24.DK - 
Karabükspor bu bölümde baskıyı artırdı.


22.DK - 
BİR KAFA! Karabükspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Barış kafayı vurdu, savunmaya çarpan top üstten dışarı gitti.

21.DK - 
Maçta ilk 20 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle geçildi.

20.DK - 
Karabükspor atağında Tanase'nin ceza sahası içindeki Zec'e doğru havalandırdığı topta savunma araya girdi ve tehlikeyi önledi.

19.DK - 
Alanyaspor bu bölümde oyunu tamamen rakip yarı alana yyıktı. Karabükspor rakibini geride karşılıyor.

16.DK - 
Sol taç çizgisi önünde rakibini müthiş bir vücut çalımıyla geçen N'Sakala, topu ceza sahasına doğru sürdükten sonra ortasını yaptı ancak meşin yuvarlak doğrudan auta çıktı.

14.DK - 
Oyun bu bölümde faul düdükleri nedeniyle sık sık durmaya başladı.

13.DK - 
Karabükspor'da zorunlu değişiklik! Sakatlanan Skulason'un yerine Hakan Aslantaş oyunda...

12.DK - 
Bu arada Skulason, sağlık ekiplerinin yardımıyla kenara alınıyor. İzlandalı oyuncu için kenara değişiklik işareti yapılıyor.

11.DK - 
Karşılaşmada ilk 10 dakika golsüz eşitlikle geçilirken iki takım da birer kez gole yaklaştı.

10.DK - Skulason, orta sahada Taha'yla girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Tedavi nedeniyle oyun duraklıyor.


8.DK - Mücadele oldukça yüksek tempoda başladı. İki takım da etkili pozisyonlar üretmeye başladı.


7.DK - TEHLİKE! Alanyaspor ceza alanında topu alan Poko, sağ çaprazda rakibini çalımlayıp son çizgiye doğru indi ve kale alanı önüne doğru sert bir top gönderdi. Kaleci Zlamal, Karabüksporlu oyunculardan önce dokunarak mutlak golü önledi.


6.DK - Karabükspor kendi yarı alanında yaptığı hazırlık paslarıyla boşluklar üretmeye çalışıyor ancak Alanyaspor'un kurduğu baskı nedeniyle orta sahayı geçmekte zorlanıyorlar.


5.DK - KAÇTI! Sol kanattan çok hızlı bir şekilde son çizgiye inen Berkan, topu ceza sahası içindeki Efecan'a gönderdi, Efecan da hemen yanındaki Emre'ye bıraktı. Bomboş durumdaki Emre Akbaba'nın sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.


2.DK - Alanyaspor ilk dakika itibariyle oyunu rakip yarı alana yıkma düşüncesinde...



1.DK - Karabük'te ilk düdük çaldı ve maç başladı!