Kuddusi Müftüoğlu Fetocu mu?

Kuddusi Müftüoğlu Fetocu mu?
İstifasını dün sunan Alanyalı MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun yerine Yusuf Namoğlu atandı.
MHK'nın istifasını kabul eden TFF, yeni başkanı adını da anında açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu dün tüm kurullarının istifasını istemiş buna istinaden de istifalar gelmeye başlamıştı. MHK'nın istifasını bugün kabul eden TFF, resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada; "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, dün (31 Temmuz 2016) istifasını sunan kurullar arasında yer alan Merkez Hakem Kurulu'nun başkan ve üyelerinin istifalarını görülen lüzum üzerine kabul etmiştir. Merkez Hakem Kurulu yeniden oluşturularak kamuoyuyla en kısa sürede paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.
Bu açıklamanın hemen ardından eski MHK Başkanı Yusuf Namoğlu yeniden göreve getirildi.

TFF'DEN YENİ AÇIKLAMA
Türkiye Futbol Federasyonu, istifalarla ilgili olarak yeni bir açıklama yayınladı. İstifa eden yöneticilerin güvenlik incelemesinden geçeceği belirtilirken, temiz çıkanların istifalarının kabul edilmeyeceği, terör örgütüyle bağlantısı olduğu ortaya çıkan yöneticilerin istifasının kabul edileceği kaydedildi.

Bu açıklamaya göre Alanyalı Kuddusi Müftüoğlu yapılan incelemelerde temiz çıkmadı ve istifası kabul edilerek yerine Yusuf Namoğlu atandı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
15 Temmuz'da milletimize ve demokrasimize yönelik darbe girişiminin ardından bugün tarafımızca atanan tüm kurullar güvenlik incelemesinin selameti için istifalarını vermişlerdir. Yapılacak güvenlik incelemesinin ardından hain terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen üyelerin istifaları işleme konularak kabul edilecek, incelemeleri temiz çıkan üyelerin ise istifaları kabul edilmeyerek görevlerine devam edeceklerdir. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz ederiz. TFF Yönetim Kurulu.