Kestelspor liderliği geri aldı

Kestelspor liderliği geri aldı
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta oynanan 20. hafta mücadelesinde Kepez Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Kestelspor, rakiplerinin puan kaybetmesiyle yeniden liderliğe yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig'deki (BAL) temsilcimiz Kestelspor, iki hafta önce Isparta 32spor'a kaptırdığı liderliği, 20'nci haftada elde ettiği Kepez Belediyespor galibiyetiyle geri aldı. Kestelspor'a yeniden liderliği getiren galibiyet Kepez Hasan Doğan Stadı'nda dün saat 14.00'da oynandı. İki takımında kontrollü oyunu tercih ettiği mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle geçildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Kestelspor'da Serhat önce kendi kalesine gol attı. Ev sahibi Kepez Belediyespor, maçta 1-0'lık skor üstünlüğünü yakalarken, Serhat bir gol de rakip kaleye atarak skoru eşitledi ve hatasını affettirdi. Karşılaşmada skoru belirleyen gol ise Kestelspor'un gol ayağından geldi. Mehmet Küçükdurmuş, maçın son bölümünde penaltıdan attığı golle takımına üç puanı getiren gole adını yazdırdı. Kestelspor, bu galibiyetle puanını 42'ye çıkarttı ve Isparta 32spor'un deplasmanda puan kaybetmesiyle yeniden liderliğe yükseldi.