Erol Bulut’tan takıma kilo uyarısı

Erol Bulut’tan takıma kilo uyarısı
Aytemiz Alanyaspor, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği çalışmalara 46 gün sonra yeniden başladı. Teknik Direktör Erol Bulut futbolculara fazla kilo uyarısı yaptı.

Haber: MEHMET AL
Aytemiz Alanyaspor, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği çalışmalarına Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı idmanla yeniden başladı. Son saha çalışmasını 19 Mart'ta yapan Aytemiz Alanyaspor, 46 gün sonra ilk kez tesislerine gelerek sahaya indi. Liglere verilen arada çalışmalarını evden bireysel olarak sürdüren turuncu-yeşilli ekipte çalışmalarda sosyal mesafeye dikkat edildi.

SOSYAL MESAFE DİKKATİ
Koronavirüs dolayısıyla antrenman sahasına alınmayan basın mensupları görüntü almak için uzaktan çekmek zorunda kaldı. Teknik Direktör Erol Bulut'un gözetiminde basına kapalı yapılan idmanda 3 gruba ayrılan futbolcular, gruplara verilen ayrı saatlerde çalışmalarını gerçekleştirdi.

9 FUTBOLCU KATILDI
Antrenmana kaleici Marofona, Tzavelles, Bakasetas, Siopis, Souza Silva, N.Sakala, Fernandes, Cambos ve Umut Güneş katıldı. 8'i yabancı 9 futbolcu koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan ilk antrenmanda 2'li ve tekli koşularının ardından şut çalışması yaptı. Dayanıklılık parkurunda topla yapılan çalışmalarla antrenman tamamlandı.

OYUNCULARINI UYARDI
Teknik Direktör Erol Bulut bazı futbolcuların fazla kilolarından kurtulması için daha çok koşmaları için uyarıda bulundu. Kulüp tesislerinde toplanıp 3 gruba ayrılan futbolcular, ayrı saatlerde antrenman sahasında çalışma yaptı. Bazı futbolcular ise spor salonunda yardımcı antrenörler gözetiminde çalıştı.