Alanyaspor'un Teknik direktörü Sergen Yalçın oldu

Alanyaspor'un Teknik direktörü Sergen Yalçın oldu
Alanyaspor Teknik direktörü Sergen Yalçın oldu. Alanyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Alanyaspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibine başarılar dileyerek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi. .

Alanyaspor Teknik direktörü Sergen Yalçın oldu. Alanyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Alanyaspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibine başarılar dileyerek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.  

Teknik Direktör Sergen Yalçın ise, “Alanyaspor’da yeni bir süreç yaşanıyor. Bundan sonraki süreç hem bizim için hem de Alanyaspor için inşallah hayırlı olur. Alanyaspor’a bizi uygun gördüğü için başkan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum. Alanya başarılı olabileceğimize inandığım bir camia” diye konuştu. 

Oyuncuların hepsini tanıdığını belirten Yalçın şöyle devam etti: “Anlaştık ancak Fenerbahçe maçından sonra göreve başlayacağız. Ligde her takım her takımı yenebilecek durumda. Herkes iyi savaşıyor. Hiç belli olmaz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Bu tür maçlara konsantre olmak daha kolay. Umarım haftasonu bizim için iyi bir oyun olur.”  

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın ekibi ise şöyle: Murat Şahin (Antrenör), Çağdaş Atan (Antrenör), Murat Kaytaz (Analiz), Levent Açıl (Kaleci Antrenörü), Giovanni Melchiorre (Kondisyoner), Gürsoy Yalçın (Maç izleme).