Alanyaspor'un Kritik Maçı Bugün

Alanyaspor'un Kritik Maçı Bugün
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şampiyonluk hedefini play-off’a bırakan Multigroup Alanyaspor’un bugün saat 19.30’da Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacağı maç için Belediye Binası arkasına dev ekran kurduracak.

Multigroup Alanyaspor, play-off ilk maçında bugün saat 19.30’da deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Giresunspor mücadelesini binlerce kişiyle omuz omuza takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu kritik maçta da Belediye Binası arkasına yine dev ekran kurduracak.

YÜCEL: “BİR KEZ DAHA OMUZ OMUZA”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Multigroup Alanyaspor’un Süper Lig’e yükseleceğine inandığını vurgulayarak şunları söyledi; “Giresunspor maçında elimizdeki fırsatı değerlendiremedik ve uzun olan yolu tercih ettik. Takımımıza güveniyorum. Balıkesirspor’u eleyerek Konya’da oynanacak büyük finale kalacak ve son Süper Lig biletini alacağız. Bütün vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya, Belediye Binası arkasında kurulacak olan dev ekranda maçı omuz omuza takip etmeye davet ediyorum.”