Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu güven tazeledi
Corendon Alanyaspor Kulübü bugün olağanüstü genel kurula gitti. Genel kurula mevcut Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu tek aday olarak girdi. Çavuşoğlu tek listeyle oy birliği ile tekrar başkan seçildi..

Corendon Alanyaspor Kulübü 26 Haziran Pazartesi (bugün) günü olağanüstü genel kurula gitti. Genel kurul saat 16.00’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) başladı. Divan heyetinin oluşturulması ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, protokol konuşmalarının yapılması ile devam etti. Önce konuşan Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Konuşmasında şunları söyledi' Alanyaspor' da 20 yıldır görev yapmaktayım emekli olmam gerekir. Alanyaspor 'un Sabit gelir kaynakları bizim için çok önemli. Süper Lig’de yaşamak için çok ciddi kaynaklara ihtiyacımız var. Bu kulüp 7 yıldır süper lig ’de bu yıl çok zorlandık. Kaliteli futbolcu parayla oluyor. Elinizde bütçeniz yoksa veya az olursa bunu yapma şansınız yok. 7 yıldır Alanya’nın süper Lig’de yaşaması bir mucize. Bu mucizeyi futbolcu alıp satarak gerçekleştirdik. Her zaman  futbolcu alıp satacağız diye bir şey de yok. Bu yıl ilk kez futbolcu satamadık. Elinizde  malzeme olması lazım. Bu amaçla alt yapıya önem verdik. Oluşturduğumuz alt yapı ve tesisle futbolcu yetiştirmemiz gerekiyor. Alt yapıdan Yusuf Özdemir çıktı bu yıl iyi süre de aldı. Türkiye ve Avrupa’dan takımlar ilgilenmeye başladı. Dışarıdan futbolcu aldığınızda da bedel ödemeniz gerekiyor. Bunu da yapmaya çalışacağız” dedi.

Bu yönetim 12 yılda yapacağı her şeyi yaptı. İlerde bu yönetimi suçlamaya da kimsenin hakkı yok. Bu kulübe ne kadar sahip çıkıldığına bakmak gerekiyor. Öncelikle bir kaç kişinin değil bir şehrin sahip çıkması gerekiyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı oluyor 8 bin, 8 bin 500 kişi geliyor. 2 hafta sonra çok hayati bir Ümraniye maçı oluyor 2 bin 500 kişi geliyor. Bu olunca yönetimin de hevesi kesiliyor. Şehrin takımıyız her maç aynı ilgi olmalı. Biz bu stadı neredeyse hiç dolduramadık. Bir depremzedeler için oynanan Galatasaray maçında doldu. 

Alanya dünyanın her noktasında bilinirliği olan bir takım. Ülkemizde neredeyse diğer takım  taraftarların  ikinci takımı oldu. İleri ki süreçte daha da iyi olacağını umuyorum. 

İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Geçen sezon iyi geçirmedik ama futbolda bunlar oluyor. Bu yıl yönetim kurlunu daha da geliştirdik. Daha da başarılı olmak istiyoruz. Sayın Belediye Başkanımız kulübümüze arsa tahsis  ederek tapusunu kulübe teslim etmiştir kendisine teşekkür ediyorum burada Kulübümüzün her zaman destekçileri olan basın mensuplarına teşekkür ederim dedi.

KAYMAKAM: DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ise' Alanya kent markasına önemli bir değer katıyor. Alanyaspor bir futbol kulübü değil. Alt yapıdan diğer sporlara kadar Alanyalı gençlere yatırım yapan ve ileri götürmesini sağlayan bir yapı. Bizlerde Alanyaspor ’a    desteğimiz devam edecektir. Emek veren Alanyaspor başkanlarına kadar teşekkür ediyorum. 12 yıldır görevi yürüten Hasan Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

ADEM MURAT YÜCEL : ALANYA 2024 YILINDA SPOR'UN BAŞKENTİ OLACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanyaspor Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında şunları söyledi' Alanyaspor bizim gözbebeğimiz Alanya Turizm Başkenti olarak Gençlik Spor Bakanlığınca.   Avrupa’nın spor kenti olmaya layık görüldü. İlçe  statüsünde olduğumuz için 2024 yılında Alanya Avrupa sporun Başkenti olacak. Alanyaspor a gönül vermişi yönetim kuruluna eski Başkanlarımıza teşekkür ediyorum yeni göreve gelecek Kulüp Başkanı ve yönetimine başarılar diliyorum. 

ALANYASPOR'UN YENİ YÖNETİMİ

Corendon Alanyaspor Kulübü daha önceki yönetim kurulu 36 kişiyle görev yaparken Genel Kurulda Tüzük Değişikliği ile yönetimi Başkan dahil 48 kişiye çıkartıldı. yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Cebeci, Ahmet Çiğdem, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ahmet Ali Yüksel, Ali Baki Boz, Anıl  Övençoğlu, Aycan Fenercioğlu, Bilal Gömeç, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Fahri Gürses, Fatih Göçmen oğulları, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Güven Yıldırım, Hasan Özcan, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Murat Kayacan, İsmet Demir, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Metin Kır bıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nihat Tufan, Oğuz Keser, Ramazan Caner, Sefa Ertuğ, Selami Fazlıoğlu, Seyfettin Yer, Veysi Aladağ, Yakup Şimşek, Ziya Gen. seçildiler.