Alanyaspor hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor

Alanyaspor hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor
Önce Süper Lig ve ardından Türkiye Kupası'nda üst üste karşılaşacağı Antalyaspor karşısında ilk raundu almak isteyen Alanyaspor, hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Süper Lig'deki iki Akdeniz ekibinin karşılaşacağı Alanyaspor-Antalyaspor derbisi, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda yarın saat 16.00'da oynanacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor 3 puana odaklandı. Rakibinin 13 maçlık yenilmezlik serisini Oba'da sonlandırmak isteyen turuncu yeşilliler, 17 Mart Çarşamba günü yine Antalyaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesinde moral depolamak istiyor. Çalışmalarını dün devam ettiren turuncu yeşilli oyuncular, Çağdaş Atan gözetiminde tek antrenman yaptılar.

ÇALIŞAN FORMAYI KAPAR
Aytemiz Alanyaspor'un Zimbitlik Sahası'ndaki dünkü idmanında tam bir forma savaşı yaşandı. Özellikle de orta sahada oynayan futbolcuların azimleri ve hırsları, Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın keyfini tavan yaptırdı. Trabzonspor maçını deplasmanda kazanarak hem 9 maçlık deplasman kabusunu sona erdiren hem de özgüveni yeniden yerine gelen Alanyaspor, Antalyaspor'u ilk önce Oba'da mağlup edip yenilmezlik serilerini sonlandırmayı, daha sonra da Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde kupa dışına itmeyi hedefliyor.