Alanyaspor Fenerbahçe ile buluşuyor

Alanyaspor Fenerbahçe ile buluşuyor
Süper Lig'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Corendon Alanyaspor, saat 19.00'de başlayacak mücadeleden galip ayrılarak taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor.

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul devi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak kritik mücadaleyi Mete Kalkavan yönetecek. Yeni Teknik Direktör Ersun Yanal ile sahasında Başakşehir'den sonra Fenerbahçe'yi de mağlup etmek isteyen Corendon Alanyaspor, tribünlerin tıklım tıklım olacağı maçtan mutlu ayrılmanın planlarını yapıyor. Turuncu yeşilliler, karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacakları taktik antrenmanı ile tamamlayarak kampa girecekler.

İÇ SAHADA DUBLE HEDEFİ

Corendon Alanyaspor, ligde oynadığı 24 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Son maçında deplasmanda Ankaragücü'ne 2-0 kaybeden turuncu yeşilli takım, topladığı 28 puanla 11. sırada yer alıyor.
Fenerbahçe ise 23 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile 51 puanla 2. sırada yer alıyor. Ligde son olarak Kayserispor'a deplasmanda konuk olan Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

ALANYASPOR'DA 3 EKSİK VAR

Fenerbahçe maçı öncesi Corendon Alanyaspor'da 3 eksik oyuncu yer alıyor. Zorlu maç öncesi temsilcimiz Alanyaspor'da kırmızı kart cezalısı Leroy Fer ile sakatlıkları bulunan Fatih Aksoy ve Feddal, mücadeleyi tribünden izleyecekler. Sarı lacivertli takımda ise Lincoln ve Peres sakatlıkları, Szalai ise sarı kart cezasından dolayı Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecekler.