Alanyaspor evinde kayıp

Alanyaspor evinde kayıp
Süper Lig’in 24. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Mücadele konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 24’üncü haftasının açılış maçında Aytemiz Alanyaspor evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen maçta, ilk yarı etkili olan taraf Alanyaspor olurken, rakibine ilk 45 dakika neredeyse pozisyon şansı vermedi. Baskılı bir oyun ortaya koyan turuncu yeşilliler aradığı golü 37’nci dakikada Junior Fernandes ile buldu. İlk yarıda başka gol olmazken, Alanyaspor soyunma odasına önde giden taraf oldu.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan taraf Beşiktaş olurken, Alanyaspor savunmaya çekildi. Rakibinin ataklarını savuşturmaya çalışan turuncu yeşilliler, 70’inci dakikada Burak’ın golüne engel olamadı. Maçın son dakikalarında iyice yorulan iki takım oyuncuları da daha kısır ataklar üretti. 84’üncü dakikada Alanyaspor cezaalanı içerisinde rakiple girdiği mücadele sırasında Caulker’ın topa elini değmesiyle penaltı kazanan Beşiktaş, penaltıdan Burak ile ikinci golü buldu. Geriye düşen Alanyaspor aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu skorla mağlubiyet serisini 4’e çıkaran Alanyaspor, 39 puanla 6’ncı sıraya düştü. Beşiktaş bu galibiyetle 40 puanla 5’nci sıraya yükseldi.