Alanya Oba'da Kritik Gün

Alanya Oba'da Kritik Gün
Şampiyonluk mücadelesi veren Multigroup Alanyaspor, bugün Oba Stadyumu'nda Vartaş Elazığspor'u konuk edecek. Saat 18.30'da başlayacak maçı Ankara bölgesi üst klasman hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek.

PTT 1. Lig'de 1 maç eksiğiyle 53 puanla 3. sırada bulunan Multigroup Alanyaspor, daha önce 5 kez karşılaştığı ve hiç yenemediği Vartaş Elazığspor'u bugün kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor ile berabere kalarak avantajını koruyan turuncu yeşilli takım, Elazığspor'u yenerek avantajını sürdürmek istiyor. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KALPAR CEZALI
Elazığspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Multigroup Alanyaspor, bugün saat 18.30'da karşılaşacağı rakibini gözüne kestirdi. Önemli eksikler olmasına rağmen canla başla savaşarak kazanmak istediklerini söyleyen futbolcular, şampiyonluk yolundaki bu zorlu engeli de kayıpsız olarak aşmak istiyorlar. Bu önemli mücadelede cezalı Haydar Yılmaz, Emre Akbaba, Sinan Özkan ve sakat Kerem Can Akyüz'den yoksun olacak olan Alanyaspor'da bir süredir hasta olan Barış Örücü'nün durumu ise maç saatinde kesinleşecek. Karabükspor mücadelesinde maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı davranışından dolayı 1 maç ceza alan Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da bu maçta soyunma odası ve yedek kulübesine giremeyecek ve maçı tribünden takip edecek.