Menderes Türel'in Sloganını Kullandılar

Menderes Türel'in Sloganını Kullandılar
Meral Akşener, yeni partisinin logosunu ve sloganını bugün açıkladı.. Açıklamanın ardından Logonun Vatikan bağlantılı olduğu, sloganın ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den çalındığı iddia ediliyor..

MHP'den ayrılan ve yeni parti kuran Meral Akşener, kurduğu yeni partisinin ismini bugün açıkladı. "İyi Parti" Meral Akşener ve ekibinin yeni parti ismi oldu. Vatikan Peter meydanında bulunan simgeyi anımsatan parti logosu ise şimdiden bir çok eleştirinin hedefi oldu..

Meral Akşener'in yeni kurduğu partinin logosunun Vatikan meydanı ile birebir bağlantılı olduğu iddia ediliyor. Meydanın havadan çekilen görüntüleri ise adeta bu iddiaları doğrular nitelikte..

İŞTE O MEYDAN..








Vatikan Peter Meydanı..


"Türkiye'ye iyi gelecek" sloganı ile yola çıkacağı bugün bizzat Meral Akşener tarafından açıklanan yeni partinin bu sloganı ise iddialara göre çalıntı çıktı.. Hatırlanacağı üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de seçildiği günden bu yana "Antalya'ya İyi Gelecek" sloganını kullanmaktaydı..

PEKİ ŞİMDİ TÜREL'İN YENİ SLOGANI NE OLACAK?


Yeni parti'nin kurulması ve aynı sloganı kullanması ile Antalya'da işler İYİ'ce karıştı. Menderes Türel Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğundan bu yana "Antalya'ya iyi gelecek" sloganını kullanmaktaydı. Hatta bu slogan o kadar popüler olmuştu ki bir çok ilçe içinde yeri geliyor eleştirilerde bile mizahi amaçla uyarlanıyordu. Şimdi tüm Akdeniz bölgesi boyunca bu sloganla hazırlanan afişler, bilboardlar ve reklamların ne olacağı ise merak konusu..