Kurtoğlu “100 bin imzada haftasonu önemli”

Kurtoğlu “100 bin imzada haftasonu önemli”
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu, Türkiye'nin birliği, bütünlüğü ve ekonomik kalkınması için atılacak önemli bir adım olarak gördükleri Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplama seferberliğine destek çağrısı yaptı.

Kurtoğlu, Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan ekonomik krize karşı Vatan Partisi'nin Avrasya'ya yönelmek ve İran, Rusya ve Çin ile dostça ilişkiler kurmak gerektiğini savundu. Ayrıca, Vatan Partisi'nin Ermeni Soykırımı sorununu çözmüş ve bu konuda bir sonuçlandırma sağlamış olduğunu da belirtti.

Alanya Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kurulunda 24-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek imza toplama seferberliğine destek olmak için çağrıda bulunan Kurtoğlu, cumartesi ve pazar günlerinin özellikle önemli olduğunu vurguladı. Hafta sonu ve haftanın ilk günü sabah 8'den akşam 20'ye kadar imza atılabileceğini söyleyen Kurtoğlu, bu adımın Türkiye'nin daha güçlü bir geleceğe sahip olması için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Kurtoğlu, Türkiye'nin sorunlarını çözecek tek lider ve adayın Dr. Doğu Perinçek olduğunu belirterek, onun vizyonu ve liderliğiyle Türkiye'nin kalkınması ve güçlü bir geleceğe sahip olmasının mümkün olduğunu sözlerine ekledi. Türkiye'nin geleceğinin vatandaşların ellerinde olduğunu vurgulayan Kurtoğlu, ülkelerinin güçlenmesine ve daha iyi bir geleceğe sahip olmasına katkıda bulunmak isteyen herkesi 24-27 Mart tarihleri arasında Alanya Adliyesi'ne gelerek imza vermeye çağırdı.