İYİ Parti Alanya Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ile bir araya geldi

İYİ Parti Alanya Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ile bir araya geldi
İYİ Parti Alanya Gençlik Kolları Üyeleri, İYİ Parti Alanya Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Alanya'da yaşayan gençlerin problemlerinin masaya yatırıldığı toplantıda meclis üyeleri ile beraber çözüm arayışına gidildi.

İYİ Parti Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Hacı Mevlüt Zavlak “Gençlik kollarımızın pırıl pırıl,çalışkan ve cesur yürekli temsilcileri ile bir araya gelerek gençlerimizle  şehrimizin ve ülkemizin meselelerini konuştuk. Her birinin yüreğindeki vatan sevgisi ve samimi "ne yapabilirim" çabası memleketin geleceğine dair daha umutvar olmamıza sebep oldu. Atatürk'ün memleketi emenet ettiği gençler işte  bu gençler” açıklamalarında bulunurken Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ümit Sönmez toplantı hakkında “Yerel siyasette sesimizi duyurmaya çalıştık, çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de meclis üyelerimizin sayesinde gerekse mecliste gerekse Alanya sokaklarında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Bizler, bir köşede sadece sosyal medya üzerinden duyarlılığını gösteren bir nesil değiliz. Bizler, geleceğimiz uğruna cesaret göstererek partimiz için, geleceği için gönülden çalışan gençleriz. Her şeyden önce bizler büyük bir aile olduk. Güzel dostluklar edindik. Siyasette aile ve dostluk kavramının var olduğunu gösteren İlçe Başkanımıza gençlerin adına teşekkür ederim. Olduğumuz yerden daha iyisini daha ileriyi hedefliyoruz. Ve gitgide güçlenmek için çalışıyoruz” sözleriyle düşüncelerini aktardı.

Gençlik kolları yönetimi tarafından düzenlenen ve genç üyeler tarafından yoğun katılım gösterilen toplantıda problemlere yönelik çözüm fikirleri ve gençlerin sosyo-kültürel gelişimi için öneriler tartışıldı.