Erkan Demirci ‘Ölürüm Türkiyem’e önce tepki verdi, sonra sildi

Erkan Demirci ‘Ölürüm Türkiyem’e önce tepki verdi, sonra sildi
CHP'li Alanya Belediyesi Meclis üyesi Erkan Demirci, hoparlörlerden çalınan 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını önce eleştirdi, hemen ardından paylaşımını sildi.

Korona virüs salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma yasağının son saatlerinde dün Alanya Belediyesi hoparlörlerinden şarkılar çalındı. Saat 21.00’de başlayan ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ ve 'Ölürüm Türkiyem' şarkısına vatandaşlar Türk bayrakları ve alkışlarla eşik ettiler.

DEMİRCİ: GEREK YOKTU
Konuyla ilgili bir paylaşım yapan Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Erkan Demirci, “Dün Manavgat Belediyemizle başlayıp, bugün Alanya Belediyemizle devam eden, toplumun her kesiminin heyecanlanarak dinlediği memleketim şarkısının belediye hoparlöründen tüm Alanya'ya dinletilmesi topluma moral vermesi açısından güzel bir uygulamaydı. Başka şarkı ya da türkülere gerek yoktu.” dedi.

Alanya Belediyesi tarafından ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısının hemen arkasından Mustafa Yıldızdoğan’a ait olan ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısı çalınmıştı.

Tepkisini bu şarkıya gösteren Erkan Demirci, kendisine sosyal medya üzerinden gelen yoğun eleştiriler üzerine paylaşımını kaldırdı.