Çavuşoğlu Alanya'yı İstedi

Çavuşoğlu Alanya'yı İstedi
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi, dün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi..

Alanya Kültür Merkezi’nde dün yapılan toplantıya Bakan Çavuşoğlu, Antalya Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı ile geldi. Kürsiden yapılan konuşmalarda yerel seçimler ve Alanya'nın AK Parti'li belediyece yönetilmesine yönelik istek ve vurgular ön plandaydı.

AK Parti İlçe Danışma Meclisi dün saat 17.30’da başladı. Danışma meclisini oluşturan üyeler erken saatte gelerek salonda yerini alırken, toplantı öncesi salon AK Parti müzikleri ile inledi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun konuşması ile başlayan divan toplantısında AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik de konuşma yaptı.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de yaptığı konuşmasında teşkilatçılığın önemine dikkat çekti. Köse, “Teşkilatlar çok ciddi işler yüklenir” diyerek Abdülhamit’ten örnek sözlerle konuşmasını sürdürdü. Köse, Alanya teşkilatını kutladığı konuşmasında “Alanya Teşkilatımız tüm birimleri ile seçim bitse de çalışmasını sürdürdü.” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş ise konuşmasında, partisinin Alanya’daki oy oranının düşmediğine dikkat çekti. Taş “Tüm yükü teşkilatlarımız çekiyor ve Alanya oy oranını hiç düşürmemiş” dedi. AK Parti İl Başkanı yerel seçime dikkat çektiği konuşmasında “Şimdi sıkı sarılalım. Bir beraber olalım, Alanya Belediyesini alalım” dedi.

İlçe Divanı’nda kürsüye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, partililerine yeni hükümet sisteminden söz etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamı ise konuşmaya başlayan Dış İşleri Bakanı Çavuşoğlu “Erken seçim kararına rağmen, yeni kurulmuş bir yönetim olmasına rağmen Alanya Teşkilatımız seçimde çok iyi çalıştı” dedi. Bakan Çavuşoğlu, hükümet programı ve çalışmalarına ilişkin bilgiler verdiği konuşmasında partilerden Alanya'nın Ak Partili Belediye olması için çalışmalarını istedi.