Başkan Hilmi Er'den Basın Açıklaması

Başkan Hilmi Er'den Basın Açıklaması
MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er dün Doğanay Otel'de gerçekleştirilen başkanlar toplantısında yaşanan tatsızlıklarla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.
Hilmi Er'in açıklaması şu şekilde; "Değerli Alanya kamuoyu, Haftasonu Doğanay hotel de  gerçekleştirilen Alanya merkez ve beldelerinde görev yapmış olan belediye başkanlarını biraya getiren toplantıda maalesef hepimizi derinden üzen bir olay meydana gelmiştir. Büyük Alanya'nın görevi başındaki tek Belediye Başkanı olan Adem Murat Yücel,konuşma yaptığı sırada Türkler eski Belediye Başkanı Sn. Osman Çavuşoğlu sözlü olarak müdahale etmiş ve Belediye Başkanı'mızın konuşmasına engel olmuştur. Alanya siyaseti ,  siyaset kulvarları ve görüşleri  farklı olsada ortak paydalarda rahatlıkla buluşabilen, siyasi nezaketi içselleştirmiş ve belli bir olgunluk düzeyine sahiptir. Yapılacak olan bu tarz olumsuz davranışların Alanya ya  ve Alanya siyasetine katkısı olmayacağı gibi var olan bu güzel seviyeyi en alt noktalar çekecektir.

Alanya Belediye Başkanı sizin emireriniz,çalışanınız veya iktidarın ataması ile o makama getirilmiş olan bir memurunuz değildir. Belediye Başkanı'mız  Adem Murat Yücel yetkisini kanunlardan ,gücünü de direkt olarak Alanya halkından almaktadır .
Icraatlarını beğenmeyebilirsiniz ,eksik bulabilirsiniz , hatta belediye Başkanı'nı sevmeyedebilirsiniz. Ancak Alanya Halkının büyük desteğiyle seçilmiş olan Adem Murat Yücel'e saygı duymak zorundasınız.
Evet farkındayız, Büyükşehir Belediyesinin ve İktidarın bütün engelleme çabalarına rağmen MHP li bir belediye olan Alanya Belediyesi hizmet etmeye ve Alanya halkıyla kucaklaşmaya devam ediyor. Ve Şundan emin olunuz Hesabı sizlere değil günü geldiğinde Alanya Halkı'na verecektir.
Son olarak şunu ifade etmek istiyorum, biz MHP Alanya Ilçe Teşkilatı olarak sonuna kadar Belede Başkanı'mız Adem Murat Yücel in yanında olduğumuzu ifade eder,yapılan bu nezaketsiz ve saygısız davranışı değerli Alanya Halkının Takdirine bırakıyoruz."