Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor

Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor
MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er bugün Alanya ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı düzenledi. Basına açık yapılan toplantıda başkan Er gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Hilmi Er açıklamasında şöyle konuştu; "Ateş düştüğü yeri yakıyor.Şehit ateşi  bu defa Alanya mıza düştü. Yönetim kurulu üyemiz Mustafa NAZİLLİ nin kardeşi ,özel harekat polisimiz Coşkun NAZİLLİ,Mardin Nusaybin de haince şehit edilmiştir.
Yapılan bu haince ,alçakça saldırıyı birkez  daha lanetliyorum.Kahraman şehidimizin ruhu şad mekanı cennet olsun.Geride kalan ailesine, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Dün Alanya'mız  tarihi günlerinden birini daha yaşadı.Ellibin civarında bir kalabalık şehidine sahip çıktı ve son vazifesini layıkıyla yaptı.Alanya, vatan hainlerine ve onlara çanak tutanlara gerekli mesajı  vermiştir.Bir kez daha Alanyamıza göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çözüm  süreci adı altında başlayan bu ihanet süreci ülkeyi maalesef bu durumlara düşürmüştür.Üç buçuk sene boyunca her şeye göz yumacaksınız ,Valilere, Kaymakamlara özel talimat vereceksiniz,askerimizin,polisimizin operasyon yapmasına,tedbir almasına engel olacaksınız ve şimdide şehit cenazelerinde en önde poz verecek, timsah gözyaşları dökeceksiniz.
En hafif tabiri ile "Yazıklar olsun" diyorum.
Sadece bir ilçede beş yüzden fazla hendeğin açıldığı söyleniyor.
Eyy AKP iktidarı ,bu hendekler açılırken,bu tuzaklar kurulurken ,bu hainlikler planlanırken ,biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidarınızı defalarca uyarmadık mı? İktidar olarak nerdeydiniz?Ne işle meşguldünüz?Niye tedbir almadınız?Hangi güçler, kimler engel oldu teröristlerle mücadele etmenize?
Yazık değil mi bu dağ gibi fidanlara,yazık değil mi bu babasız kalan yavrulara?Yazık değil mi bu cennet vatana ?
Cumhuriyet tarihimizin ,en fazla şehidinin geldiği günleri  yaşıyoruz. Ülkemizin başkentin de ve İstanbul'un göbeğinde haince saldırılar yapılıyor,yerli ve yabancı insanlar ölüyor.Vatandaşlarımız huzur ve güven içerisinde sokaklara çıkamaz oldular.
Reisi cumhur ve AKP iktidarının ise sadece bir tane derdi var.Varsa yoksa Başkanlık.Bir başkanlı uğruna vatan evlatları acımasızca feda ediliyor, Ülkemize ise bir kaos yaşatılmaya çalışılıyor.Her bir şehidimizin kanında bu İktidarın  sorumluluğu var.
Ülke gündemi ,suni gündemlerle saptırılmaya çalışılıyor,yandaş medya marifetiyle her şey toplumumuza toz pembe gösteriliyor. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum.


Kimse merak etmesin,Vatandaşlarımız müsterih olsunlar.Elbette bu zor günleri,birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacağız.
Şehidimiz,canımız,Coşkun kardeşimizin kanı yerde  kalmayacak,Büyük Türk Milleti bunun hesabını mutlaka soracaktır.
Alanyamızın ve Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun."