Antalya Büyükşehir'den Gökbel'de Gövde Gösterisi

Antalya Büyükşehir'den Gökbel'de Gövde Gösterisi
Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlık ve sosyal hizmetlerini 14’ncü Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Festivali’nde halkla buluşturdu. Festivale katılanlar sağlık, diş bakımı, kuaför gibi hizmetlerden faydalandı..

Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlık ve sosyal hizmetlerini 14’ncü Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Festivali’nde halkla buluşturdu. Festivale katılanlar sağlık, diş bakımı, kuaför gibi hizmetlerden faydalandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce Alanya’nın kırsal alanında bulunan mahallelerinde yapılan sosyal ve sağlık çalışmaları bu kez Gökbel Yaylası’nda gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 14’ncü Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Festivali’nde kurulan çadırda yaklaşık 30 kişilik bir ekip tarafından halka ücretsiz hizmet verildi. 

Sağlık Taraması Yapıldı
Festivale katılan vatandaşlara Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı doktorları, hemşire ve yardımcı personelleri aracılığıyla hizmet verildi. Vatandaşlar ücretsiz olarak muayene edildi, şeker ve tansiyonlarına bakıldı. Sağlık sorunları olanlara ise yapması gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı. Diş doktorları ise, çocuklara diş fırçalama teknikleri ve ağız bakımı konusunda bilgi verdi. Ayrıca çocuklara diş macunu ve diş fırçası hediye edildi. 

Saç Kesimi ve Cilt Bakımı Yapıldı
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Mobil Kuaför Tırı ile vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi. 7’den 77’ye kadın-erkek ve çocukların saçları kesildi.Tıraş ve cilt bakımları yapıldı. 

Sosyal Kart Başvuruları Alındı
Sosyal Hizmetlerin psikolog ve sosyologları ise Sosyal Kart için vatandaşlarla görüşme yaptı. Şartları uygun olanların başvuruları alındı.

İnsana Dokunan Hizmet
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ daGökbel Yaylası’nda yapılan çalışmanın takipçisi oldu. Başkan Türel’in talimatları ile gerçekleştirilen hizmetten vatandaşın memnun kalması için her türlü imkânların seferber edildiğine dikkat çeken Üstündağ, insana dokunan hizmet yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 

AK Parti Ziyaret Etti
AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partili yöneticileri Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde gördü.

Vatandaşlar Memnun
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gökbel Yaylası’nda gerçekleştirdiği ücretsiz sağlık ve sosyal hizmetleri vatandaşlardan tam not aldı. “Toroslar’ın zirvesindeki yaylalara kadar gelerek bizlere yerinde ücretsiz hizmet veren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışması çok güzel. Çok mutlu olduk. Hizmet ayağımıza kadar geliyor. Bizlerle yakından ilgilenen Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli ve Başkan Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi.