Alanya Ülkü Ocakları Operasyon Bölgesinde

Alanya Ülkü Ocakları Operasyon Bölgesinde
Alanya ülkü ocakları başkanı Abil Gündoğdu ekibiyle birlikte sıcak çatışma bölgesine gitti..

Alanya ülkü ocakları başkanı Abil Gündoğdu ekibiyle birlikte sıcak çatışma bölgesine gitti. Gündoğdu, Akpınar Yalankoz Gültepe Mevkiindeki karakola ve Kiliste'ki Karakola giderek istişarelerde bulundu. Reyhanlı Ülkü Ocakları başkanından da son durum hakkında bilgi aldı.

TOP SESLERİ DEVAM EDİYOR
Abil Gündoğdu ve ekibi Reyhanlı'da bilgi almaya devam ederken teröristlere atılan havan ve obüs atışı sesleri gelmeye devam ediyordu. Askerlerimize moral vermek ve Alanya'mızın selamını söylemek için askerlerimizle bir araya gelen Gündoğdu ve ekibi sıcak çatışmalara bizzat şahit oldu. Hedef kızıl elma diyerek düğüne gider gibi savaşa giden kahraman vatan sever askerlerimizle Gündoğdu ve ekibi hasbihal ettiler.

ZİYARET ETTİKLERİ KARAKOLA SALDIRI OLDU
"Yalankoz Gültepe Mevkiinde mücadele eden askeri üst bölgesine Gündoğdu ve ekibi ayrıldıktan hemen sonra havan saldırısı gerçekleşti. Gerçekleşen saldırıda ise 1 askerimiz şehit düştü, 13'ü ayakta tedavi olmak üzere toplam 19 asker yaralandı. Gündoğdu saldırı ile ilgili olarak; "Allah şehitimizin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Türk milleti varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma sürecindedir. Karşımızdaki fitne ateşi ya söndürülecek, ya da şiddetlenip her yanımızı saracaktır. Bunun arası veya ortası yoktur. Kahraman Türk askeri huzur, istikrar, güvenlik, sükûnet ve selamet için Afrin'e yıldırım gibi inmiştir. Herkes hak ettiğini bulacaktır. Sonuna kadar mehmetçiğimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.