Alanya'da Üst Düzey AKP Toplantısı

Alanya'da Üst Düzey AKP Toplantısı
Alanya'daki AKP'liler bugün kültür merkezinde toplandı. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Alanya'ya geldi.
Alanya'da yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin üst birimlerininde katıldığı toplantı bu sabah 09:00'da Alanya Kültür Merkezinde başladı. Avsallar'da bulunan Vome Otel'de kamp yapan AKP Üsküdar İlçe Teşkilatı, toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olan Mustafa Ataş'ı da davet etmişti.

Alanya'ya gelen Ataş, Antalya İl Teşkilat Başkanı Rıza Sümer'i arayarak bu vesile ile Alanya'da da bir toplantı düzenlemek istediğini belirtti. Ataş ayrıca toplantıya Alanya'nın yanı sıra komşu ilçeler Manavgat ve Gazipaşa ilçe teşkilatlarının da tam kadro katılmasını istedi. Bunun üzerine bu sabah başlayan toplantıya tüm teşkilatlar katıldı.

TEŞKİLATLAR ALANYA'DA
Bugün saat 09.00'da Alanya Kültür Merkezi'nde başlayan geniş katılımlı toplantıya her üç ilçenin teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi, mahalle başkanları, eski ilçe ve belde başkanları ile eski belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri iştirak etti.

BERBEROĞLU KONUŞTU
Toplantı açılışında konuşan AKP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun selamlarını ileterek' "Bugün Alanya'mızın en büyük değeri Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu toplantı öncesi herkese selamlar gönderdi. Gerçekten kendisi ülkemiz için tüm gücüyle çalışıyor. Bir gün Çin'de bir gün Yunanistan'da bir gün ülkemizde bir gün Alanya'mızda. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bugün de aramızda olan Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş'a çok teşekkür ederiz" dedi.

İBRAHİM AYDIN'DA TOPLANTIDAYDI
Hemen arkasından söz alan Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da, "Ben her ne kadar Manavgatlı olsam da Alanya'da uzun süre görev yaptım. Alanya'nın bir evladı, bir vekiliyim. Doğduğum yer Manavgat olsa da doyduğum yer Alanya oldu. Bu yüzden Alanya'nın önemi bende büyüktür. Bugün de Genel Başkan Yardımcımızla berabe geldik Alanya'mıza ne katabiliriz, ne kattık bunları anlatmak varsa eksikleri gidermek istedik. Katılan herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

MUSTAFA ATAŞ'IN KONUŞMASINDAN NOTLAR
Kürsüye don olarak çıkan isim Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş oldu. Ataş konuşmasında; "Alanya Türkiye'nin en önemli incilerinden birisi. Bütün dünyanın gözbebeği olan bir yerde siyaset yapıyorsunuz. Bununla beraber Türkiye'yi değiştiren güçlendiren AKP'de siyaset yapıyorsunuz. AKP'de siyaset yapmak ayrıcalıktır. Nedir bu ayrıcalık derseniz 2002 öncesine bakmanız yeterlidir. Memurunun maaşını ödeyemeyen, ekonomisini toplaması için dışarıdan birilerini getiren bir Türkiye vardı şimdi sağlıkta, ekonomide, turizmde siyaset yapan bir iktidar var. Bunun yanında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin arkasında siyaset yapıyorsunuz. Bu ülkenin her kademesinde toprağında alın teriniz var. Bu ülkeye katılan değerlerde emeği olan hepinizi tebrik ediyorum. Tek tek hizmetleri anlatamayız anlatmayacağım da. Bugün ve 10 yıl öncesini pek fark edemiyor olabiliriz. Ama gözle görünen bazı şeyler var. Yollar, milli gelir, yaşam şartları, sağlık kalitesi her şey gelişti. Türkiye'deki havalimanı sayısı 56'ya çıktı. Uçağa binmek lüks sayılırdı şimdi otobüs fiyatına uçağa biniliyor. Eskiden okullarda kitap bulunmazken, okulun açıldığı gün öğrenciler kitaplarını sırada buluyor. 36 yıl İMF'den borç alıp, hiç bir şey yapamayan bir Türkiye'den İMF'ye borç verecek bir ülkeye geldik. Öncekiler neden yapamadı diye soracak olursak cevabı şudur, ülkesine hizmet etmek gayesi gütmeyen yapamaz. Geceleri hizmet etmenin yolunu düşünmeyen ülkeye, vatandaşa bir şey katamaz. Antalya'da bir dönem AKP olmadı sonraki ilk seçimde hemen AKP'yi göreve getirdiniz. AKP siyaseti halka hizmet siyasetidir. AKP halkın ta kendisidir.  Bu yüzdendir ki eksikleri ihtiyaçları bilir ve hizmet eder. AKP'ye çok kumpaslar kuruldu. 2002'de büyük bir başarı gösterdi ve tek başına iktidara geldi. Daha sonraki seçimlerde gördüler ki AKP giderek büyüyor e-muhtırasını ortaya attılar. Yine olmadı AKP'ye kapatma davası açtılar. Yine olmadı cumhurbaşkanlığı seçimine fitne sokmaya çalıştılar. Ama burada da başarılı olamadılar başkanını cumhur seçti. AKP büyüyor ve büyümeye devam edecek. AKP büyüdükçe Türkiye büyüyecek. Türkiye büyüdükçe söz sahibi olacak, güç sahibi olacak." dedi.