Aksoy'dan Alanya Çıkarması

Aksoy'dan Alanya Çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, temaslarda bulunmak üzere dün Alanya'ya geldi.
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi tarafından karşılanan Aksoy, programına saat 11.30'da Alanya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek başladı. 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın da eşlik ettiği Aksoy, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve çok sayıda mahalle muhtarı ile sohbet etti. 

Antalya genelindeki 911 mahalle muhtarından 238'i ile doğrudan temasta bulunduk. Muhtarlarla Antalya'da büyük bir buluşma ile akşam yemeğinde bir araya geleceğiz" diye konuştu. 
Muhtarların talep ve sorunlarını Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yerel belediyelere anında ilettiklerini söyleyen Aksoy, "Alanya’da MHP’li bir belediye başkanımız var. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den memnunuz. Sayın Türkdoğan göreve geldiği günden bu yana Alanya'nın tüm kırsal mahallelerini karış karış geziyor, halkla buluşuyor. Başkan Yücel de ekibiyle birlikte Alanya için çalışıyor" diye konuştu. 
Aksoy, muhtarlarla buluşmasının ardından Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu'nu ziyaret edip çiftçi ve üreticilerin sorunlarını dinledi. Aksoy, cuma namazının ardından,Alanya Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi Abdullah Sönmez’in hakk’ın rahmetine kavuşan annesinin cenazesine de katılarak Sönmez’e başsağlığı dileklerinde bulundu.
Programı yoğun tempoda sürdüren Aksoy, cenaze sonrası MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulu toplantısına katılarak, yöneticiler ile iler ki gündelerde gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında istişarede bulundu. Toplantı sonrası Alanya’nın merkez mahalle muhtarlarını yerinde ziyaret eden Aksoy, Hacet, Güllerpınar, Şekerhane ve Hacımemetli Mahallelerinin muhtarları ile bir araya geldi. 
Tüm gün yoğun programına devam eden MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, yolda vatandaşlar ile sık sık sohbet edip, dertlerini sıkıntılarını dinlemesi dikkatlerden kaçmadı.
Her fırsatta “Hakk’ın ve Milletin Yanında” olduklarını ifade eden Aksoy, akşam saatlerinde 20.30’da Alanya Televizyonunda (ATV) Servet Sipahioğlu’nun hazırlayıp sunduğu “SENTEZ” programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 
2 saat süren program sonrası Alanya temaslarını sonlandıran Aksoy, Burdur’da gerçekleştirilecek olan MHP Burdur İl Kongresi’ne katılmak üzere Alanya’dan ayrıldı.

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ..